Neler Yeni

3.dünya savaşı çıkarsa kaç ülkeden darbe yeriz?

Reaksiyon skoru
80
Su an saat gece 1.12 aklima geldi sorayim. Hep aklima geliyor dogrusu. Sizce cumhuriyet donemi gibi ermeni Fransız ingiliz vb. Vb. Birden cok fazlaca cephede catismami olur?
Fark ederseniz yani benim dusuncem, azerbeycan disinda bir kardes ulkemiz kalmadı. Okadar guzel ve bir okadarda sikintili bir cografyadayizki acaba neler yasayacagiz. Bu mesajim kalsin dünya savaşı çikinca twitterde instagramda paylasirlar, savas cikmadan, 5 yil, 10 yil once yapilan yorum diye :D olursa savaşırız irki vatan millet, bayrak....
Ülke icin binlerce şehit verilmiş benimki gitse çokmu? 2000 yillik türk tarihinde refah icinde yasadigimiz cok nadir donemler var...
Allah sonumuzu hayretsin...

Su an saat gece 1.12 aklima geldi sorayim. Hep aklima geliyor dogrusu. Sizce cumhuriyet donemi gibi ermeni Fransız ingiliz vb. Vb. Birden cok fazlaca cephede catismami olur?
Fark ederseniz yani benim dusuncem, azerbeycan disinda bir kardes ulkemiz kalmadı. Okadar guzel ve bir okadarda sikintili bir cografyadayizki acaba neler yasayacagiz. Bu mesajim kalsin dünya savaşı çikinca twitterde instagramda paylasirlar, savas cikmadan, 5 yil, 10 yil once yapilan yorum diye :D olursa savaşırız irki vatan millet, bayrak....
Ülke icin binlerce şehit verilmiş benimki gitse çokmu? 2000 yillik türk tarihinde refah icinde yasadigimiz cok nadir donemler var...
Savaşa neden giriyoruz hocam durup duruken? Herhangi bir dünya harbinde her ülkenin savaşa girme gibi bir zorunluluğu yok. Tarafsız kalınabilir. Ayrıca cephe savaşları dönemi biteli çok oldu. Herhangi bir savaşta çoğunlukla teknoloji ve bombalar konuşacaktır.

Dünya Savaşı çıkacağına ihtimal vermiyorum. Hele ki şu yüzyılda. Azerbaycan dışında kardeş / dost ülke kalmamasının sebebi, ilkel fikirlerle hareket eden bir iktidarın seçmen kitlesini sevindirmek için ona buna atar gider yapması. Gerçi horozlandığımız ne kadar ülke varsa 6 Şubat günü dördüncü seviye alarm vererek hepsinden yardım istedik. Çok şükür sözde ülke yöneten vasıfsızların yaygarasını ciddiye alarak bize sırt çevirmediler. Ülke için zaten sen ben şehit oluruz. Villa ve yalılardan şehit çıkmaz. "Vatan millet Sakarya" edebiyatı yapanların ya kendisi ya da çocukları askerliğe elverişsiz raporu alıyor çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,581
Üyeler
173,402
Son üye
denizdaisy6
Geri