semihbarbak
80+
Eleştirilere açığım adobe premiere dün @memz tavsiyesi üzerine yükledim ve dünden beri kurcalayarak böyle bişey çıkardım ortaya. görüşleriniz ve tavsiyeleriniz benim için önemli
Sonuna da olurÖnerim 1 tanede kolsuz olduğun sahne koy müziği orda kes başka bir ses ile destekle daha da güzelleştirecektir
ahahsdahja olabilir sıradakilerin sonuna atarimsona bunu koy
bu kadar fark yaratacak olan nedir?After effect kullan.
oysaki yaparken ulan cok koyduk bundan diyodum içimden her geçişe koymamaya çalıştım ama sert durduysa ve rahatsız ediciyse daha da arttırayım teşekkürler.geçiş efektlerini biraz kullanmanı öneririm çok sert geçiş efektsiz gitmesi baya gıcığıma gitti açıkcası
teşekkür ederim sesi evet daha kısabilirim belki -10 db vermiştim ama yeterli olmamış demek ki.güzel ama buruşlar dışındaki kısımların sesini biraz daha kısabilirsin
dün yaptığım lol videosunda tam olarak bahsettiğin tarzda bi kısım var kanalımda 1 dakikalık bir video istersen bi bakabilirsin o tarz güzel miÖnerim 1 tanede kolsuz olduğun sahne koy müziği orda kes başka bir ses ile destekle daha da güzelleştirecektir
Güzel olmuş ama video başı 40sn fazla geldi onun için yanlış görmüş olabilirimahahsdahja olabilir sıradakilerin sonuna atarim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kadar fark yaratacak olan nedir?
oysaki yaparken ulan cok koyduk bundan diyodum içimden her geçişe koymamaya çalıştım ama sert durduysa ve rahatsız ediciyse daha da arttırayım teşekkürler.
teşekkür ederim sesi evet daha kısabilirim belki -10 db vermiştim ama yeterli olmamış demek ki.
dün yaptığım lol videosunda tam olarak bahsettiğin tarzda bi kısım var kanalımda 1 dakikalık bir video istersen bi bakabilirsin o tarz güzel mi
Böyle bir edit yapmayı öğreneceksin zamanla.bu kadar fark yaratacak olan nedir?