Hayır almıyorum kendim montaj yaparsam alıyorum onun haricî hiçbir şeyden ücret talep etmiyorum hatta online montaj yaptırdıklarım da oldu onlardan da almadım almamYardım isteyenlerden ücret alıyor musun hocam?
Olsun bea etrafta onca dandik sayfa varken abimizin sayfası ünlensin kötü mü olurÇok teşekkür ederim dikkate alacağım reklamlık bir sayfa olmaz hiç zannetmiyorum benimki sadece bir uğraş ve daha iyi daha hızlı yardımcı olabilmek adamsın sağol
Ünlü olmak değil derdim hoş öyle olmayı da sevmiyorum amacım yardımcı olabilmek o kadarOlsun bea etrafta onca dandik sayfa varken abimizin sayfası ünlensin kötü mü olur
instagram dm kabul eder misin abi bir şey soracaktımÜnlü olmak değil derdim hoş öyle olmayı da sevmiyorum amacım yardımcı olabilmek o kadar
Evet biyografiÇok teşekkür ederim değerli yorumun için canım kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açıklama derken görsellerin altındakileri diyorsun değil mi
yakışırrrrr hocamaaGençler bilgisayar, elektrik elektronik, internet, görüntü ve ses sistemleri,ortam dizaynı vs için böyle bir Instagram hesabı açtım sizce nasıl olmuş daha geliştireceğim çok daha güzel paylaşımlar yapicam zamanla üzerinde çalışıyorum hâlâ Story vs de atiyorum zaman zaman ve Dm den de birebir destek veriyorum görüşleriniz benim için çok önemli olumlu olumsuz her fikre yoruma sonuna kadar açığım fikrinizi söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
" AMACIM KESİNLİKLE REKLAM YAPMAK DEĞİLDİR ÖYLE BİRİ DE DEĞİLİM YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN MODERATÖRLERDEN DE RİCAM YANLIŞ BİR DURUM VARSA BELİRTİN UYARI VERMEDEN ÖNCE YORUM YAPABİLİRSİNİZ GÖNDERİ KURALLARA AYKIRI DİYE ONA GÖRE ÖNLEM ALIRIZ KOLAY GELSİN HEPİNİZE "