cemtastan2301
80+ Gold
''Seni seviyom dedi'' daha güzeldi. Çok güzel olmuş hocam elinize sağlık.
çok teşekkür ederim bu işi tam anlamıyla kavradıktan sonra o şarkıyla tekrar daha güzel bişey yaparım''Seni seviyom dedi'' daha güzeldi. Çok güzel olmuş hocam elinize sağlık.
nasıl kabul edeceğimi bilmiyorumGüzel olmuş ama video başı 40sn fazla geldi onun için yanlış görmüş olabilirim
Bu arada arkadaşlık attım kabul et
sanırım bu editteki efektleri yapabilmem için after effects kullanmam gerekiyor o yüzden ae kullanmamı söylemiş olabilir arkadaşlarBöyle bir edit yapmayı öğreneceksin zamanla.
Evet zaten kanalda hazır packler mevcut, videoları izlersen ortalama 2 3 hafta içinde iyi işler çıkarırsın.sanırım bu editteki efektleri yapabilmem için after effects kullanmam gerekiyor o yüzden ae kullanmamı söylemiş olabilir arkadaşlar
Arkadaşlık istekleri gözüküyor ordançok teşekkür ederim bu işi tam anlamıyla kavradıktan sonra o şarkıyla tekrar daha güzel bişey yaparım
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl kabul edeceğimi bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırım bu editteki efektleri yapabilmem için after effects kullanmam gerekiyor o yüzden ae kullanmamı söylemiş olabilir arkadaşlar
tamamdır teşekkür ettim kanalı dün baya kurcaladım zaten ya işime yaradıyani öncekine göre daha güzel yapmışsın arkadaşların dediği gibi after effects de kullanabilirsin zaten premierenin amacı kurgu efekt yapmak değil.
videolarda sesi aşırı yüksek bırakmanı önermem. biraz kıs kulaklıkla dinleyenler için saygı duruşu olmasın.
@semihbarbak edit işinde yürürsen büyütebilirsin kanalında işine yarayacak tüm adobe eğitimleri olan bir kanal bırakayım burada eğitimlerle kendini geliştirebilirsin