Neler Yeni

3. Editim Nasıl Olmuş?

''Seni seviyom dedi'' daha güzeldi. :( Çok güzel olmuş hocam elinize sağlık.
çok teşekkür ederim :) bu işi tam anlamıyla kavradıktan sonra o şarkıyla tekrar daha güzel bişey yaparım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel olmuş ama video başı 40sn fazla geldi onun için yanlış görmüş olabilirim
Bu arada arkadaşlık attım kabul et
nasıl kabul edeceğimi bilmiyorum :confused:

Böyle bir edit yapmayı öğreneceksin zamanla.

sanırım bu editteki efektleri yapabilmem için after effects kullanmam gerekiyor o yüzden ae kullanmamı söylemiş olabilir arkadaşlar

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sanırım bu editteki efektleri yapabilmem için after effects kullanmam gerekiyor o yüzden ae kullanmamı söylemiş olabilir arkadaşlar
Evet zaten kanalda hazır packler mevcut, videoları izlersen ortalama 2 3 hafta içinde iyi işler çıkarırsın.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
çok teşekkür ederim :) bu işi tam anlamıyla kavradıktan sonra o şarkıyla tekrar daha güzel bişey yaparım :D

nasıl kabul edeceğimi bilmiyorum :confused:

Arkadaşlık istekleri gözüküyor ordan

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
yani öncekine göre daha güzel yapmışsın arkadaşların dediği gibi after effects de kullanabilirsin zaten premierenin amacı kurgu efekt yapmak değil.
videolarda sesi aşırı yüksek bırakmanı önermem. biraz kıs kulaklıkla dinleyenler için saygı duruşu olmasın.
@semihbarbak edit işinde yürürsen büyütebilirsin kanalında işine yarayacak tüm adobe eğitimleri olan bir kanal bırakayım burada eğitimlerle kendini geliştirebilirsin

yani öncekine göre daha güzel yapmışsın arkadaşların dediği gibi after effects de kullanabilirsin zaten premierenin amacı kurgu efekt yapmak değil.
videolarda sesi aşırı yüksek bırakmanı önermem. biraz kıs kulaklıkla dinleyenler için saygı duruşu olmasın.
@semihbarbak edit işinde yürürsen büyütebilirsin kanalında işine yarayacak tüm adobe eğitimleri olan bir kanal bırakayım burada eğitimlerle kendini geliştirebilirsin
tamamdır teşekkür ettim kanalı dün baya kurcaladım zaten ya işime yaradı

• Beğen
Reaksiyonlar: memz

Hexcha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Taner ayrancı
Eline sağlık güzel olmuş. Sesi kıs ama biraz

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Dostum biraz sade olmuş daha güzel geçiş efektleri ve sesler kulanabilirsin video biraz renk ve ya guzel vuruslarda glitch efekti atabilirsin videoyu hoş gosterir

Top Bottom