Neler Yeni

🔥İndirim 3 Günlük GeForce NOW Priority

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Steelseries bedava GFN Ultimate veriyor. TR olan versiyonda değil Global. Ultimate RTX 4080 ve 4K 120FPS akış destekliyor. VPN ile girip açılınca VPN kapatmak yeterlidir.

Kaynak:

UYARI:
Oynamak için VPN ile GFN EU girip oradaki GeForce NOW uygulamasını indirmelisiniz

Rehber Alıntısı:

Öncelikle herhangi bir VPN ile İngiltere veya Fransa bağlan. Ben Windscribe ile Paris bağlanıyorum. Microsoft Edge kullandım. GeForce NOW EU yaz ve siteye gir. Hesabını oluştur. Konunun ilk mesajındaki Reddit postuna gir oradan Steelseries hesabın yoksa oluştur ve kodu al. Kodu buraya gir. https://www.nvidia.com/en-us/account/redeem/main

GFN sitesindeyken Download olmalı istersen indir istersen Chromebook ile oyna. Tarayıcıdan oynarken performans baya kötü. İndirme başlayınca VPN kapatabilirsin. VPN kapatınca internet git gel okur gibi olduğundan indirme duracak devam et de. İnince VPN açık şekilde kurulumu yap. Uygulamayı aç. Uygulama açılınca OTURUM AÇ'a tıkla. Eğer Gameplus'ın sitesine atıyorsa VPN vs kapat tekrar uygulamayı aç. Eğer yine olmazsa Windows konum ayarlarından VPN ile açtığın ülkeyi seç. Uygulama açılınca ayarlarını yap sol üstten. İstediğin oyunu aç. Oyun açılınca VPN kapatabilirsin. Ben tüm gün EU Central ile oynadım ama akşam baya piksel piksel olmaya başladı EU Southwest geçtim düzeldi.
böyle almak yasalmı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Beğen

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Beğen

SnareEcho

80+ Silver
Almanya ve, İngiltere'ye bağlandım.
Tamamdır teşekkür ederim dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steelseries bedava GFN Ultimate veriyor. TR olan versiyonda değil Global. Ultimate RTX 4080 ve 4K 120FPS akış destekliyor. VPN ile girip açılınca VPN kapatmak yeterlidir.

Kaynak:

UYARI:
Oynamak için VPN ile GFN EU girip oradaki GeForce NOW uygulamasını indirmelisiniz

Rehber Alıntısı:

Öncelikle herhangi bir VPN ile İngiltere veya Fransa bağlan. Ben Windscribe ile Paris bağlanıyorum. Microsoft Edge kullandım. GeForce NOW EU yaz ve siteye gir. Hesabını oluştur. Konunun ilk mesajındaki Reddit postuna gir oradan Steelseries hesabın yoksa oluştur ve kodu al. Kodu buraya gir. https://www.nvidia.com/en-us/account/redeem/main

GFN sitesindeyken Download olmalı istersen indir istersen Chromebook ile oyna. Tarayıcıdan oynarken performans baya kötü. İndirme başlayınca VPN kapatabilirsin. VPN kapatınca internet git gel okur gibi olduğundan indirme duracak devam et de. İnince VPN açık şekilde kurulumu yap. Uygulamayı aç. Uygulama açılınca OTURUM AÇ'a tıkla. Eğer Gameplus'ın sitesine atıyorsa VPN vs kapat tekrar uygulamayı aç. Eğer yine olmazsa Windows konum ayarlarından VPN ile açtığın ülkeyi seç. Uygulama açılınca ayarlarını yap sol üstten. İstediğin oyunu aç. Oyun açılınca VPN kapatabilirsin. Ben tüm gün EU Central ile oynadım ama akşam baya piksel piksel olmaya başladı EU Southwest geçtim düzeldi.
Gfn uygulaması üzerinden girebilir dimi tam anlamadım da

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Pariah

80+
Yağ gibi akıyor neymiş bu ya

TR'de 4080'li sistem yok o yüzden Ultimate aboneliği kullanamazsın. Bizimki gibi bölgeler için sadece Priority yani sisteme giriş önceliği veriyor. Ama VPN ile EU hesabına tanımlayıp ordaki 4080'li sunucularda deneyimleyebilirsin.

Ayrıca Week 3 kodları eklenmiş siteye (y)
SKT si neymiş şimdiki kodların?

Bu haftakiler garbage

Priority veriyor 720p de berbat bir şey
1692116201713.png

şansa bağlı priority veya ultimate değil.
ilk hafta ultimate di şimdi priority'e düşürdüler.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
böyle almak yasalmı
Evet

Tamamdır teşekkür ederim dostum.

Gfn uygulaması üzerinden girebilir dimi tam anlamadım da
Evet, rehberde detaylıca yazıyor.

SKT si neymiş şimdiki kodların?

Bu haftakiler garbage

Priority veriyor 720p de berbat bir şey Alıntıyı görüntüle
Şu başlığı okumadınız mı ne alaka ya şansa bağlı priority veya ultimate değil.
ilk hafta ultimate di şimdi priority'e düşürdüler.
Kampanyanın ilk başında sadece Ultimate idi sonra çıktı bu.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Top Bottom