Öncelikle herhangi bir VPN ile İngiltere veya Fransa bağlan. Ben Windscribe ile Paris bağlanıyorum. Microsoft Edge kullandım. GeForce NOW EU yaz ve siteye gir. Hesabını oluştur. Konunun ilk mesajındaki Reddit postuna gir oradan Steelseries hesabın yoksa oluştur ve kodu al. Kodu buraya gir. https://www.nvidia.com/en-us/account/redeem/main190 ping falan olur mu vpn ile ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bir de şöyle bi' rehber tarzında yapar mısınız çünkü nasıl alacağımı falan hiçbir şey anlamadım.
Rehber varmı ?
GFN EU baya iyi ya. Bazı oyunlarda grafikleri değiştirmek için çık gir yapman gerekiyor TR'de ayarlar sıfırlanıyor bunu bile yapmışlar bunu denemek için AC Origins. 120FPS akış için BF1. RTX vs her şeyi ultra oynamak için The Witcher 3 ve Gears 5 oynadım.Şöyle güzel grafikli oyun önerebilecek var mı
Ulan oyunum yok gittim ets 2 açtım oyunum yok diye.Öncelikle herhangi bir VPN ile İngiltere veya Fransa bağlan. Ben Windscribe ile Paris bağlanıyorum. Microsoft Edge kullandım. GeForce NOW EU yaz ve siteye gir. Hesabını oluştur. Konunun ilk mesajındaki Reddit postuna gir oradan Steelseries hesabın yoksa oluştur ve kodu al. Kodu buraya gir. https://www.nvidia.com/en-us/account/redeem/main
GFN sitesindeyken Download olmalı istersen indir istersen Chromebook ile oyna. Tarayıcıdan oynarken performans baya kötü. İndirme başlayınca VPN kapatabilirsin. VPN kapatınca internet git gel okur gibi olduğundan indirme duracak devam et de. İnince VPN açık şekilde kurulumu yap. Uygulamayı aç. Uygulama açılınca OTURUM AÇ'a tıkla. Eğer Gameplus'ın sitesine atıyorsa VPN vs kapat tekrar uygulamayı aç. Eğer yine olmazsa Windows konum ayarlarından VPN ile açtığın ülkeyi seç. Uygulama açılınca ayarlarını yap sol üstten. İstediğin oyunu aç. Oyun açılınca VPN kapatabilirsin. Ben tüm gün EU Central ile oynadım ama akşam baya piksel piksel olmaya başladı EU Southwest geçtim düzeldi.
GFN EU baya iyi ya. Bazı oyunlarda grafikleri değiştirmek için çık gir yapman gerekiyor TR'de ayarlar sıfırlanıyor bunu bile yapmışlar bunu denemek için AC Origins. 120FPS akış için BF1. RTX vs her şeyi ultra oynamak için The Witcher 3 ve Gears 5 oynadım.
Witcher 3 açmaya karar verdim.Ulan oyunum yok gittim ets 2 açtım oyunum yok diye.
Bu arada ETS'de de ölçekleme %400 yapınca yağmurda fena kasıyordu TR'de. Steam Atölye'de güzel modlar var. Bi denemek istiyorum 4K %400 ölçekleme yapınca 16K mı olacakUlan oyunum yok gittim ets 2 açtım oyunum yok diye.
Oyunları bi 4k yapayım. 1080p açmışım.Bu arada ETS'de de ölçekleme %400 yapınca yağmurda fena kasıyordu TR'de. Steam Atölye'de güzel modlar var. Bi denemek istiyorum 4K %400 ölçekleme yapınca 16K mı olacak
4080 olunca baya iyi oluyor. DLSS 3 ve Frame Generation ile fps sorunu da yok. Bf1 4k açınca küçücük oldu %200 ekran ölçekleme yaptım simgeleri görmek için.Oyunları bi 4k yapayım. 1080p açmışım.
He evet öyle bir sorun var. 27" var 2k'ya mı alsaydım acaba.4080 olunca baya iyi oluyor. DLSS 3 ve Frame Generation ile fps sorunu da yok. Bf1 4k açınca küçücük oldu %200 ekran ölçekleme yaptım simgeleri görmek için.
Ya hocam bir şey soracağım. Ben zamanında yaklaşık 2 sene önce geforce now hgesabı almıştım itemsatıştan falan. Onları kendi mailime bağlamışım. Silme imkanım var mıdır ? (GFN TR'nin olmadığı zamanlarda almıştım.)15,6 inç laptopum ile ben
Bilmiyorum müşteri hizmetleri ile görüşsen iyi olur. Müşteri hizmetleri de çok iyi bu arada. Benim dying Light 2 80 saatlik save gitti. Bu iğrenç Turkcell 1 haftadır geri dönüş dahi yapmadı. Elin gavurları 10 tane falan teknikte bulundular 1 hafta uğraştılar ama olmadı.Ya hocam bir şey soracağım. Ben zamanında yaklaşık 2 sene önce geforce now hgesabı almıştım itemsatıştan falan. Onları kendi mailime bağlamışım. Silme imkanım var mıdır ? (GFN TR'nin olmadığı zamanlarda almıştım.)
Sınırları zorlamak istersen Cyberpunk'ta Oath Tracing gibi hayvani bir şekilde sistem zorlayan bir grafik güncellemesi gelmişti onu deneyebilirsin.Şöyle güzel grafikli oyun önerebilecek var mı