Neler Yeni

🔥İndirim 3 Günlük GeForce NOW Priority

Zechion

80+ Silver
Bir de birisi allah aşkına bedava bir vpn önersin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
190 ping falan olur mu vpn ile ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir de şöyle bi' rehber tarzında yapar mısınız çünkü nasıl alacağımı falan hiçbir şey anlamadım.
Öncelikle herhangi bir VPN ile İngiltere veya Fransa bağlan. Ben Windscribe ile Paris bağlanıyorum. Microsoft Edge kullandım. GeForce NOW EU yaz ve siteye gir. Hesabını oluştur. Konunun ilk mesajındaki Reddit postuna gir oradan Steelseries hesabın yoksa oluştur ve kodu al. Kodu buraya gir. https://www.nvidia.com/en-us/account/redeem/main

GFN sitesindeyken Download olmalı istersen indir istersen Chromebook ile oyna. Tarayıcıdan oynarken performans baya kötü. İndirme başlayınca VPN kapatabilirsin. VPN kapatınca internet git gel okur gibi olduğundan indirme duracak devam et de. İnince VPN açık şekilde kurulumu yap. Uygulamayı aç. Uygulama açılınca OTURUM AÇ'a tıkla. Eğer Gameplus'ın sitesine atıyorsa VPN vs kapat tekrar uygulamayı aç. Eğer yine olmazsa Windows konum ayarlarından VPN ile açtığın ülkeyi seç. Uygulama açılınca ayarlarını yap sol üstten. İstediğin oyunu aç. Oyun açılınca VPN kapatabilirsin. Ben tüm gün EU Central ile oynadım ama akşam baya piksel piksel olmaya başladı EU Southwest geçtim düzeldi.

Rehber varmı ?

Şöyle güzel grafikli oyun önerebilecek var mı
GFN EU baya iyi ya. Bazı oyunlarda grafikleri değiştirmek için çık gir yapman gerekiyor TR'de ayarlar sıfırlanıyor bunu bile yapmışlar bunu denemek için AC Origins. 120FPS akış için BF1. RTX vs her şeyi ultra oynamak için The Witcher 3 ve Gears 5 oynadım.

Zechion

80+ Silver
Öncelikle herhangi bir VPN ile İngiltere veya Fransa bağlan. Ben Windscribe ile Paris bağlanıyorum. Microsoft Edge kullandım. GeForce NOW EU yaz ve siteye gir. Hesabını oluştur. Konunun ilk mesajındaki Reddit postuna gir oradan Steelseries hesabın yoksa oluştur ve kodu al. Kodu buraya gir. https://www.nvidia.com/en-us/account/redeem/main

GFN sitesindeyken Download olmalı istersen indir istersen Chromebook ile oyna. Tarayıcıdan oynarken performans baya kötü. İndirme başlayınca VPN kapatabilirsin. VPN kapatınca internet git gel okur gibi olduğundan indirme duracak devam et de. İnince VPN açık şekilde kurulumu yap. Uygulamayı aç. Uygulama açılınca OTURUM AÇ'a tıkla. Eğer Gameplus'ın sitesine atıyorsa VPN vs kapat tekrar uygulamayı aç. Eğer yine olmazsa Windows konum ayarlarından VPN ile açtığın ülkeyi seç. Uygulama açılınca ayarlarını yap sol üstten. İstediğin oyunu aç. Oyun açılınca VPN kapatabilirsin. Ben tüm gün EU Central ile oynadım ama akşam baya piksel piksel olmaya başladı EU Southwest geçtim düzeldi.

GFN EU baya iyi ya. Bazı oyunlarda grafikleri değiştirmek için çık gir yapman gerekiyor TR'de ayarlar sıfırlanıyor bunu bile yapmışlar bunu denemek için AC Origins. 120FPS akış için BF1. RTX vs her şeyi ultra oynamak için The Witcher 3 ve Gears 5 oynadım.
Ulan oyunum yok gittim ets 2 açtım oyunum yok diye.

Witcher 3 açmaya karar verdim.

• Üzgün

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Bu arada ETS'de de ölçekleme %400 yapınca yağmurda fena kasıyordu TR'de. Steam Atölye'de güzel modlar var. Bi denemek istiyorum 4K %400 ölçekleme yapınca 16K mı olacak o.O2

Zechion

80+ Silver
Bu arada ETS'de de ölçekleme %400 yapınca yağmurda fena kasıyordu TR'de. Steam Atölye'de güzel modlar var. Bi denemek istiyorum 4K %400 ölçekleme yapınca 16K mı olacak o.O2
Oyunları bi 4k yapayım. 1080p açmışım.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Oyunları bi 4k yapayım. 1080p açmışım.
4080 olunca baya iyi oluyor. DLSS 3 ve Frame Generation ile fps sorunu da yok. Bf1 4k açınca küçücük oldu %200 ekran ölçekleme yaptım simgeleri görmek için.

Zechion

80+ Silver
4080 olunca baya iyi oluyor. DLSS 3 ve Frame Generation ile fps sorunu da yok. Bf1 4k açınca küçücük oldu %200 ekran ölçekleme yaptım simgeleri görmek için.
He evet öyle bir sorun var. 27" var 2k'ya mı alsaydım acaba.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Zechion

80+ Silver
15,6 inç laptopum ile ben :F:
Ya hocam bir şey soracağım. Ben zamanında yaklaşık 2 sene önce geforce now hgesabı almıştım itemsatıştan falan. Onları kendi mailime bağlamışım. Silme imkanım var mıdır ? (GFN TR'nin olmadığı zamanlarda almıştım.)

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Ya hocam bir şey soracağım. Ben zamanında yaklaşık 2 sene önce geforce now hgesabı almıştım itemsatıştan falan. Onları kendi mailime bağlamışım. Silme imkanım var mıdır ? (GFN TR'nin olmadığı zamanlarda almıştım.)
Bilmiyorum müşteri hizmetleri ile görüşsen iyi olur. Müşteri hizmetleri de çok iyi bu arada. Benim dying Light 2 80 saatlik save gitti. Bu iğrenç Turkcell 1 haftadır geri dönüş dahi yapmadı. Elin gavurları 10 tane falan teknikte bulundular 1 hafta uğraştılar ama olmadı.

Şöyle güzel grafikli oyun önerebilecek var mı
Sınırları zorlamak istersen Cyberpunk'ta Oath Tracing gibi hayvani bir şekilde sistem zorlayan bir grafik güncellemesi gelmişti onu deneyebilirsin.

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Batuhan Altunay
Abi bu neymiş trdeki gfn resmen çöpmüş ya telefonda wifide olmama rağmen 120fps oyun oynuyorum 120hz ekranla efsane bişey keşke aylık 600 tl olmasa :D

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,780
Üyeler
163,553