Neler Yeni

3 Haftada Edebi̇yat Bi̇ter Mi̇

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
günde 10 saat zor olmaz mı

Farway

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar. Kendimi kampa alacağım. 3 hafta boyunca günde 10 saat sadece edebiyat çalışarak edebiyat baştan sona bütün edebiyat konuları biter mi?
Not:full yapma derdim yok 19-20 net yapsam yeterli bana
@Furkan Karagülle
Dostum bitmesi değil,verim alman daha önemli. Olabildiğince hızlı ama verimli çalış. Kendine uygun aralıklarla mola ver.
Kolay gelsin şimdiden.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
3 haftada çok zor. okuyup geçersen zaten 5-6 günde bitecektir fakat ezber yapmak zorundasın.

24 sorunun yaklaşık 6 tanesi türkçe oluyor. 2019 dan beri her sene girerim, bana göre edebiyatın mantığı çok basit. matematik gibi değil onlarca soru çözmene gerek yok. biliyorsan daha okurken cevabını verirsin zaten.

matematikte sağdan soldan işlemler yaparak sonuca ulaşabilirsin fakat edebiyatta ulaşamazsın. soruyu ya biliyorsundur ya bilmiyorsundur. 3 haftalık çalışmaya 16 çok zorlarsan 18 olur daha fazlası olmaz. sınava daha 35 gün falan var sanırım, 35 günde 20 ve üzeri yapabilirsin. neden 3 hafta üzerinden hesaplıyorsun.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Not:full yapma derdim yok 19-20 net yapsam yeterli bana
Zaten 24 soru sorulmuyor mu? ÖSYM soru dağılımı bellidir, bazı soruları herkes bazılarını da az çalışanlar yapabilir. Bazıları da derece öğrencilerini belirleyecek sorular olur, onun dışında şu kadar net yapabilirsin ya da bunu yapabilirsin demek de zor olur. Tahminini yapamayız bunun. Biteceğinin ya da bitemeyeceğinin garantisini de veremeyiz, tamamen sana bağlı. Sınava da çok bir süre kalmadı zaten. Kalan süreç içerisinde eksik konularını kapatarak çözebildiğin kadar çok soru çöz ve denemeleri de tabii ki ihmal etme.

Top Bottom