tam bitmesi zor ama büyük kısmını halledersin yüzde 70 80Merhaba arkadaşlar. Kendimi kampa alacağım. 3 hafta boyunca günde 10 saat sadece edebiyat çalışarak edebiyat baştan sona bütün edebiyat konuları biter mi?
Not:full yapma derdim yok 19-20 net yapsam yeterli bana
@Furkan Karagülle
hocam %80 bilgi 16-17 net yaptırır mı daha mı fazla ? merak ettimtam bitmesi zor ama büyük kısmını halledersin yüzde 70 80
Dostum bitmesi değil,verim alman daha önemli. Olabildiğince hızlı ama verimli çalış. Kendine uygun aralıklarla mola ver.Merhaba arkadaşlar. Kendimi kampa alacağım. 3 hafta boyunca günde 10 saat sadece edebiyat çalışarak edebiyat baştan sona bütün edebiyat konuları biter mi?
Not:full yapma derdim yok 19-20 net yapsam yeterli bana
@Furkan Karagülle
Zaten 24 soru sorulmuyor mu? ÖSYM soru dağılımı bellidir, bazı soruları herkes bazılarını da az çalışanlar yapabilir. Bazıları da derece öğrencilerini belirleyecek sorular olur, onun dışında şu kadar net yapabilirsin ya da bunu yapabilirsin demek de zor olur. Tahminini yapamayız bunun. Biteceğinin ya da bitemeyeceğinin garantisini de veremeyiz, tamamen sana bağlı. Sınava da çok bir süre kalmadı zaten. Kalan süreç içerisinde eksik konularını kapatarak çözebildiğin kadar çok soru çöz ve denemeleri de tabii ki ihmal etme.Not:full yapma derdim yok 19-20 net yapsam yeterli bana