Neler Yeni

3 haftada lgsye çalışılır mı?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Sadece fen mi?
Matematiğim çok kötü.
Türkçe iyi çalışılır.
İnkilap testleri çözerim.
matematiğin çöp ise çalışmaya bile değmez fen 2 3 haftada çalışabilecek bir ders

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
Hayır iyi bir lise istiyorsan paşa paşa çalışacaksın
onu diyom işte 3 hafa günde 1-2 saat çalışmayla rahat kazanır öyle sadece matematik çalışsa 14-15doğru yapar kalanları boş bıraktı desek lgsyle girilen liselerden birisini rahatlıkla kazanır 480yapamaz ama 430-440 bile yapar rahat buda iyi bir lise için yeterli izmirde lise için bir hedefi yoksa ayrıca öyle çalışmayla olmuyor her şey geçen sene günde 5-6saat oyun oynuyorduk 5arkadaş 2miz aynı liseye gidiyoz şuan o arkadaş grubundan birimiz kız lisesinde, aynı sınıfta olduğumuz bir çocukta günde 4-5saat çalışıyordu deli gibi test çözüyordu şimdi aynı lisedeyiz onlada yani paşa paşa çalışacan diye bir şey.

Eren045

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Şahin Eren S.
hiç bildiğin konu yok mu sıfırdan mı başlıyorsun?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
onu diyom işte 3 hafa günde 1-2 saat çalışmayla rahat kazanır öyle sadece matematik çalışsa 14-15doğru yapar kalanları boş bıraktı desek lgsyle girilen liselerden birisini rahatlıkla kazanır 480yapamaz ama 430-440 bile yapar rahat buda iyi bir lise için yeterli izmirde lise için bir hedefi yoksa ayrıca öyle çalışmayla olmuyor her şey geçen sene günde 5-6saat oyun oynuyorduk 5arkadaş 2miz aynı liseye gidiyoz şuan o arkadaş grubundan birimiz kız lisesinde, aynı sınıfta olduğumuz bir çocukta günde 4-5saat çalışıyordu deli gibi test çözüyordu şimdi aynı lisedeyiz onlada yani paşa paşa çalışacan diye bir şey.
3 hafta 1-2 saat ile iyi lise zor.Diğer dersleri tam olsa sadece matematik çalışsa evet iyi bir yer kazanabilirdi.

Hangi liseye gittin günde 5-6 saat oyun oynayarak?4-5 saat çalışan arkadaşın aynı zamanda günde 5-6 saat oyun mu oynuyordu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha ege daşlar
Konularda tamamsan kalan günlerde bol deneme çöz.
Böylece en azından sorulara az da olsa alışırsın.
Bu saatten sonra biraz zor hele de kötüysen şu anda konularda, ama imkansız değil.
Moralini bozmadan çalışırsan bence MAT dan 12 Net gibi bir net yapabilirsin eğer eksiksen tabii.
Tavsiyem MAT dan ziyade diğer derslere odaklan ve yüklen. Bu kadar kısa zamanda MAT halletmek zor ama diğerleri halledilir.
Onlara yüklenirsen daha stratejik bir çalışma olur.
12 net azmı çokmu

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Başımdan büyük olaylar geçti lütfen linçlemeye çalışmayın.3 haftada lgsye çalışılır mı?
son 2 hafta calısmıştım sadece 347 aldım :/ tüm dersleri çözmüştüm matematik 1 soru çözdüm saldım direk

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
3 hafta 1-2 saat ile iyi lise zor.Diğer dersleri tam olsa sadece matematik çalışsa evet iyi bir yer kazanabilirdi.

Hangi liseye gittin günde 5-6 saat oyun oynayarak?4-5 saat çalışan arkadaşın aynı zamanda günde 5-6 saat oyun mu oynuyordu?
ben mustafa kemal anadolu lisesindeyim lgsden 388aldım bi matematikte dediğim gibi sıkıntı yaşadım onun dışında hiçbir sorun olmadı ingilizce tarih dinden 10/10 yaptım fende 18doğru 1 yanlış 1 boş edebiyatta 3yanlış 1 boş yaptım tek sorunu matematikten yaşadım yani çoğu sorusunda zorlandım ve boş bırakmamaya çalıştığımdan birkaç doğrum gitti. bizimle oyun oynamak yerine her gün çalışıyordu sorduk mu da diyordu şu kadar çalıştım diye bi ara onlara gitmiştim bitirdiği test kitaplarını falan gösterdiydi arkadaşa da tavsiyem sınavdaki tek zor ders matematik o da yeni nesil sorulardan dolayı, çalışsın 3 hafta matematiğe rahatlıkla güzel bir puan alır diğer dersler cidden çok kolaydı çalışmasına gerek yok o derslere belki fene çalışırsa güzel olur bazı soruları güzeldi fende.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Başımdan büyük olaylar geçti lütfen linçlemeye çalışmayın.3 haftada lgsye çalışılır mı?
Konu eksiğin varsa ve yeni nesil soruları çözmeyi bilmiyorsan cok cok zor gibi

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
knk ezber yöntemleri artık önermeyin
Sen öner o zaman eğitim yönetmeni falan mısın :D ? Bilgili insanlardan duyulanları yazıcağız buraya tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben teog'a günde 11 saat çalışıyordum. Ayrıca kendini belirli bir soruyla kısıtlaması mantıksız. Derslerin temeli matematik değil, evet önemli bir yerde fakat yapamıyorsa boşversin. Diğer derslere ağırlık versin.
Niye mantıksız ? Düzenli çalışma kısıtlama ile oluyor aynı saatler aynı sorular ile

teog a günde 11 saat mi ?

onun matematik sorularını şuan çoğu lgs öğrencisi kalemsiz ayakta çözer 15 dkda :D

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord