Neler Yeni

3 harfliler görülebilir mi

Sabri okay

80+ Bronze
Yav cin seni napsin yat zıbar uyu bak growht hormon kaçıyor
Yanima gelmez değilmi abi veya önüme çıkmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya hiçbiri gerçek değil. İnanma böyle şeylere boş yere. Hepsi para ve görüntülenme kasmak için. Hepsi senin gibi korkan insanlar üzerinden para kazanma amacı ile yapılıyor
Gerçek hayatta önüme çıkmaz değilmi abi

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz

21 yıldır yaşıyorum öyle bir şeye rastlamadım. Bu tarz şeylere inanırsan görüp hissedecekmişsin gibi olur. Bu tarz şeylerin saçma olduğunu düşünürsen hayatta korkmazsın. Ben karanlıkta yürürken zerre korkmuyorum. Seni korkutmak için o kılığa girip seni korkutmaya çalışan, şaka yapmaya çalışan çıkacak illa ama bunlar insan senin benim gibi. Cin falan yok

Sabri okay

80+ Bronze
21 yıldır yaşıyorum öyle bir şeye rastlamadım. Bu tarz şeylere inanırsan görüp hissedecekmişsin gibi olur. Bu tarz şeylerin saçma olduğunu düşünürsen hayatta korkmazsın. Ben karanlıkta yürürken zerre korkmuyorum. Seni korkutmak için o kılığa girip seni korkutmaya çalışan şaka yapmaya çalışan çıkacak illa ama bunlar insan senin benim gibi. Cin falan yok
Yani ışığı. Kapa veya kapama gözlerini kapa yiyorsa gelsin diyorsun

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Yani ışığı. Kapa veya kapama gözlerini kapa yiyorsa gelsin diyorsun
Kapat ışığı hergün bak bakalım geliyo mu gelmiyo mu. Gerçek olsa bunlar haberlere çıkardı polis fbi önlem alırdı. Boş işler bunlar takma kafana. Ayrıca fark ettiysen bu tarz saçma sapan korku videolarının hiçbiri yüksek kaliteli video değil. Yalan olduğu ortaya çıkmasın diye düşük kalite kullanıyorlar. Photoshop yapıyorlar falanda filan

Sabri okay

80+ Bronze
Kapat ışığı hergün bak bakalım geliyo mu gelmiyo mu. Gerçek olsa bunlar haberlere çıkardı polis fbi önlem alırdı. Boş işler bunlar takma kafana
Sağol abi

Kapat ışığı hergün bak bakalım geliyo mu gelmiyo mu. Gerçek olsa bunlar haberlere çıkardı polis fbi önlem alırdı. Boş işler bunlar takma kafana. Ayrıca fark ettiysen bu tarz saçma sapan korku videolarının hiçbiri yüksek kaliteli video değil. Yalan olduğu ortaya çıkmasın diye düşük kalite kullanıyorlar. Photoshop yapıyorlar falanda filan
Adamın bussuru olumlu yorum vardı

Hiç inanmicam bir daha öyle şeylere

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Sağol abi

Adamın bussuru olumlu yorum vardı

Hiç inanmicam bir daha öyle şeylere
Nasıl yani olumlu yorum derken ?
Bak kardeşim. Yaşın küçük. Bizde o yollardan geçtik. Büyüyünce bunların farkına varacaksın ve boşa korkmuşum diyeceksin. Ben sana şimdiden anlatıyorum erkenden fark et diye. Ayrıca sırf korkuyorsun diye battaniyeyi kafana geçirince öcü cin dediğin şey duvarlardan geçiyorda battaniyeyi mi geçemeyecek. Battaniye mi koruyor seni ? hayır tabi ki de. Battaniyenin altına girince güvende hissettiğin için korkun gidiyor. Bunların gerçek olmadığını bilirsen battaniyesizde uyursun ışıksızda

Nasıl yani olumlu yorum derken ?
Bak kardeşim. Yaşın küçük. Bizde o yollardan geçtik. Büyüyünce bunların farkına varacaksın ve boşa korkmuşum diyeceksin. Ben sana şimdiden anlatıyorum erkenden fark et diye. Ayrıca sırf korkuyorsun diye battaniyeyi kafana geçirince öcü cin dediğin şey duvarlardan geçiyorda battaniyeyi mi geçemeyecek. Battaniye mi koruyor seni ? hayır tabi ki de. Battaniyenin altına girince güvende hissettiğin için korkun gidiyor. Bunların gerçek olmadığını bilirsen battaniyesizde uyursun ışıksızda
Ayrıca karabasan'dan da korkuyorsan uyku felci nedir onu bir araştır. Karabasan diye bir şey yok. Onun doğrusu uyku felcidir bundan da korkma sakın. Araştır ne olduğunu öğren. Ne olduğunu bilirsen korkmazsın

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Yaşım 14 fakat YouTube paranormal videoda gördüm çin adamı bayılıyor ve adam geri kalkıyor çin birden yok oluyor bu gerçekmi bu korkudan nasıl geçebilir
WQĞEQWĞEĞASXĞCĞXĞWĞEĞASĞPDXĞKRWĞEÇSAZİCXZİCQWES

Yaşım 14 fakat YouTube paranormal videoda gördüm çin adamı bayılıyor ve adam geri kalkıyor çin birden yok oluyor bu gerçekmi bu korkudan nasıl geçebilir
Youtubede gördüğün dini konulu içeriklerin hiçbirisine inanma (cin çıktı cin çağırdık falan filan gibi kastettiğim kuran falan değil) yanlış anlama

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Cin in işi yok senle uğraşicak :)

Bu videoyu izle cin fln gidiyo yanindan :)

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,528
İsim
Dontaçhi kâfi.
Youtube'da gördüğün o tarz videoların çoğu prim için yapılmış yalan videolar. İnanma hiçbirine.

Cinler gözükmeyen varlıklardır. İnsanoğlunun göz perdesi açılmadığı müddetçe cinni varlıkları göremez.
Ek olarak sana musallat olmadıkları müddetçe de görmen pek mümkün değildir. için rahat edebilir.

Merak ettiğin bişey olursa bu konularla ilgili, bildiğim kadarıyla cevaplarım.

Sabri okay

80+ Bronze
Youtube'da gördüğün o tarz videoların çoğu prim için yapılmış yalan videolar. İnanma hiçbirine.

Cinler gözükmeyen varlıklardır. İnsanoğlunun göz perdesi açılmadığı müddetçe cinni varlıkları göremez.
Ek olarak sana musallat olmadıkları müddetçe de görmen pek mümkün değildir. için rahat edebilir.

Merak ettiğin bişey olursa bu konularla ilgili, bildiğim kadarıyla cevaplarım.
Musallat durduk yere olmazlar değilmi

Yank
WQĞEQWĞEĞASXĞCĞXĞWĞEĞASĞPDXĞKRWĞEÇSAZİCXZİCQWES

Youtubede gördüğün dini konulu içeriklerin hiçbirisine inanma (cin çıktı cin çağırdık falan filan gibi kastettiğim kuran falan değil) yanlış anlama
Yani hepsii yalan video

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,153
Üyeler
163,613
Son üye
mutiburi
Top Bottom