Neler Yeni

3 harfliler görülebilir mi

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
cinin 3 harflinin işi gücü yok her gün pcden derslere giren youtubeden video izleyen seni mi korkutacak böyle düşün sen cin olsaydın kendini korkuturmuydun

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Korkuyorum napmam lazım yatamıyorum her gece
bende de oluyordu bu yaz ama benim o cinli konuda küçüklükten kalma bi travmam olduğu için bende de ara sıra oluyor , ışığı kapat her zaman çünkü arkana bakınca bir şey göremiyorsun karanlık ve buda rahatlatıyor hiç bir şey diye, sonra yarın gün içinde ne yapacağını düşün.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Karabasan diye bir şey yok.
Ben yatağa kırıntı dökmek günahtır eğer temizlemesek veya başka başka nedenlerden karabasan geliyor hareket edemiyoruz sesimiz gitmiyor, sesimiz gitmemesine rağmen dua okursak rüya geçiyor diye biliyorum

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Ben yatağa kırıntı dökmek günahtır eğer temizlemesek veya başka başka nedenlerden karabasan geliyor hareket edemiyoruz sesimiz gitmiyor, sesimiz gitmemesine rağmen dua okursak rüya geçiyor diye biliyorum
Eh ?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Anlamadığım şey? Diyelim onlar seni korkutmak istedi. Ama sen zaten onları görmüyorsun nasıl korkacaksın?

Sabri okay

80+ Bronze
Yalan o videolar o zaman para kazanmak için tıklamak için öyle içerikler

Anlamadığım şey? Diyelim onlar seni korkutmak istedi. Ama sen zaten onları görmüyorsun nasıl korkacaksın?
Yani onlar görülmesi imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:

O 3 harfli kolyeyi takmassam veya çağırma gibi ***** şeyler yapmasam görmem

Videoda insan gibiydi ondan korktum

Gerçek değil bu bence

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
12-13 yaşlarımda bende böyleydim :D geceleri korkuyordum arkam dönük uyuduğumda hep arkama bakmak zorundaymış gibi hissediyordum şuan 15 yaşındayım böyle sorunlarım kalmadı galiba büyüdüğüm için.

Sabri okay

80+ Bronze
Yok öyle bir şey inanma onlara. Hayır niye açıp bakıyorsun ki öyle videolara. Merak etme bir şey olmaz.
Dostum korku balon gibidir düşündükçe büyür korkunun üzerine git yada düşünme
Saçma sapan insta veya YouTube videolarına inanma
Ve sen korkudan yatamıyorum demişsin korktun 1-2 saat geç uyudun çok yoruldun sabah uyandın sana bir şey olmadı sadece uykundan oldun düşünme rahat rahat uyu
Videoda insan gibilerdi ve konuşuyordu üzerine yaklaştı bayıldı o 3 harfli gitti ve kalk uyan oğlum dedi videoda

12-13 yaşlarımda bende böyleydim :D geceleri korkuyordum arkam dönük uyuduğumda hep arkama bakmak zorundaymış gibi hissediyordum şuan 15 yaşındayım böyle sorunlarım kalmadı galiba büyüdüğüm için.
Ondan değil insan gibi giyinmiş di ayakkabısı fln vardı bayılttı ardından yok oldu kadın çin dj

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte

O 3 harfli kolyeyi takmassam veya çağırma gibi ***** şeyler yapmasam görmem

Videoda insan gibiydi ondan korktum

Gerçek değil bu bence
Videoda insan gibiyse insandır zaten dostum. Korkacak bir şey yok. Kafana takma böyle şeyleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,142
Üyeler
163,611
Son üye
taraftar-tv