3.kez direksiyon sınavına gireceğim neler önerirsiniz?

Reaksiyon skoru
59
19 yaşındayım şu an ehliyet alma sürecindeyim önceden 2 kez direksiyon sınavına girdim 2 kez de kaldım şu an 3.kez direksiyon sınavına gireceğim yarın direksiyon eğitimi başlıyor. Neler önerirsiniz?

hocam çok büyük iş değil ehliyet almak. Kendini strese sokarsan yine kalırsın. Hocanı iyice dinle zaten nasıl park edeceğini ezberletiyorlar o ezbere göre vur geç.

Daha çok ders al ezberle ne yapacağını. ezber ile geçersin.

nelerden kaldın
2 kez de 25 metre geri parkı yaparken kaldım ilkinde 25 metre geri park yaparken araba biraz şeritten yola çıktı diye bıraktılar 2.sefer de yine 25 metre geri park yaparken hem arka dörtlüleri yakmayı unuttum hem de tekerler sarı çizgiye tam değmemiş diye bıraktılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dosya yakarsan otomatiğe yazıl
Gittiğim sürücü kursunda otomatik vitesli eğitim aracı yok 2 tane Renault Clio araba var ikisi de manuel vitesli

2 kez de 25 metre geri parkı yaparken kaldım ilkinde 25 metre geri park yaparken araba biraz şeritten yola çıktı diye bıraktılar 2.sefer de yine 25 metre geri park yaparken hem arka dörtlüleri yakmayı unuttum hem de tekerler sarı çizgiye tam değmemiş diye bıraktılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gittiğim sürücü kursunda otomatik vitesli eğitim aracı yok 2 tane Renault Clio araba var ikisi de manuel vitesli
Başka sürücü kursundan devam edebilirsin, yeni dosya açılacak zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,959
Üyeler
184,864
Son üye
Parzivals
Geri