Neler Yeni

3 Kişi Sea of Thieves Oynanır Mı?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,198
Selamlar. Üç kişi Sea of Thieves oynamak istiyoruz. Hardcore pvp için değil de arada bi chill pve takılmak için. Oynayacak kişilerden birinin oyunlarla arası yok. Yani basit zorlamayan bir oyun olması lazım. Sea of Thieves nasıldır? Teşekkürler.

Selamlar. Üç kişi Sea of Thieves oynamak istiyoruz. Hardcore pvp için değil de arada bi chill pve takılmak için. Oynayacak kişilerden birinin oyunlarla arası yok. Yani basit zorlamayan bir oyun olması lazım. Sea of Thieves nasıldır? Teşekkürler.
Oynanır. Biz hep 3 giriyoruz.

ben tek oynamıştım, arkadaşlara illa gelin dedim yok dediler, ama bana göre ekip olarak oynanırsa mükemmel bir oyun. tam bir takım calışması oyunu.

arkadaşlar oyunu beğenmediği için ben hep tek giriyom :LOL::LOL:

Biz 4 kişiyiz gardaş, böyle oynayabiliyoz.
- Asi Styla

Hocam oynayacak insanlardan birinin oyunlarla arası yok. Maksat eğlence olsun. PvE kısmı sarar mı?
Valla bence sarıyor. Değişik bir deneyim. Kafa dağıtmalıkta oynuyor çoğu kişi.

İki kişi Steam'den diğeri Game Pass'ten girecek. Beraber oynayabilir miyiz?
F5C74570-888A-4854-8C94-458DF1C8A9C8.jpeg

Çok Güzel Sarar. PvE oynayacaksanız Alakasız Oynayan Kişi içinde bi ısınma turu olur. Olabildikçe gemilerden kaçmaya bakarsınız. 👌🏼
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama Eğer 4. Ariyoraanız gelebilirim xd

oynanır

Oynanır oynanmasına da Oyunun potansiyeli çok yüksek iken oyunu saçma sapan bir şey yaptılar. Amacı olmayan oyun yaparsanız böyle olur

Geri