piyasası 150 tl fln da o yüzden yani şimdi hocam 10 TL'ye cips alamıyorsunuz, zamanınız 10 tl ise siz bilirsiniz tabiiNeden?
profesyonelsen katlanarak gidiyorpiyasası 150 TL fln da o yüzden yani şimdi hocam 10 TL'ye cips alamıyorsunuz, zamanınız 10 TL ise siz bilirsiniz tabii
Benim işim bu değil boş zamanlarda yapıyoruz 2-3 bişey işte kimse kalktıpta 150 vermez hocam bende biliyorum yoksa daha fazla edeceğini adam 10 lira verirken düşünüp de veriyor. Ben de ona göre bişeyler yapmaya çalışıyorum ama yine de azda olsa kalitesiz olmasın diye uğraşıyorum parayla yaptığım bişeye.piyasası 150 TL fln da o yüzden yani şimdi hocam 10 TL'ye cips alamıyorsunuz, zamanınız 10 TL ise siz bilirsiniz tabii
1. Ve 2. Banner da kullandığınız font nedir hocam ?3 kişiye banner (kapak fotoğrafı) hediye. Çekiliş yaparak seçeceğim. 19:00'a kadar katılabilirsiniz.
Örnek katılım şablonu:
Katıldım.
RDR 2 ile alakalı olsun.
(Ek detay verebilirsiniz.)
rez1. Ve 2. Banner da kullandığınız font nedir hocam ?
Kendini geliştirmek için böyle bir adım yapmış olabilir.piyasası 150 TL fln da o yüzden yani şimdi hocam 10 TL'ye cips alamıyorsunuz, zamanınız 10 TL ise siz bilirsiniz tabii
Mesaj otomatik birleştirildi:
profesyonelsen katlanarak gidiyor