Neler Yeni

3 Minidump var, okuyabilcek var mı? itopyaya göndercem sıkıntılara göre.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
daha önce en son aldığım minidumpu paylaşmıştım ram kaynaklı demiştiniz, ondan önceki 3 minidumpumu da paylaşıyım dedim. galiba 1 veya 2 tanesi craftriseın alttaba alınca ram kullanımının git gide yükselip 10gb fln olup mavi verdirtmişti onlar heralde yine de bi bakarsanız sevinirim. Sistemimde sıkıntı var galiba ve değişime vereceğim eğer sorun donanımsalsa.

bu aralar forumu biraz meşgul etcem galiba kusura bakmayın.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
daha önce en son aldığım minidumpu paylaşmıştım ram kaynaklı demiştiniz, ondan önceki 3 minidumpumu da paylaşıyım dedim. galiba 1 veya 2 tanesi craftriseın alttaba alınca ram kullanımının git gide yükselip 10gb fln olup mavi verdirtmişti onlar heralde yine de bi bakarsanız sevinirim. Sistemimde sıkıntı var galiba ve değişime vereceğim eğer sorun donanımsalsa.

Şimdi buraya bebe Kaan'ı etiketlemek vardı...

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Memory leak olasılığı aklıma geliyor artan memory kullanımı deyince. Kullandığın programlardan birinde sıkıntı var.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Up Up
Mesaj otomatik birleştirildi:

Memory leak olasılığı aklıma geliyor artan memory kullanımı deyince. Kullandığın programlardan birinde sıkıntı var.
sadece rise launcherde vardı ama ve şu minecraft drop dediğim de orjinal mc launcherini kullanınca oluyor, ve o rise launcheri hiç açmadığımda da mavi yedim

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Memtest86 testi yaptın mı? Telefonda olduğum için dosyaları okumadan konuşuyorum.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Memtest ile bellekleri test et
Afterburner yazılımını kaldır
EasyAntiCheat yazılımını kaldır
Sys dosyalarını onar https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-eksik-ve-bozuk-sys-dosyalarini-onarmak.1087558/
Windows update varsa yap
Driverlerini güncelle
Malwarebytes yazılımını kaldır
Kaspersky yazılımını kaldır
ScpVBus.sys diye bir şey var fakat internette falan hangi uygulamaya ait olduğunu bulamadım @Yusuf Koca @Trieetz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mutlaka memtest yap belleklerde sorun olması muhtemel

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Yap mümkünse, sorun çıkarsa haber et. Sen hala sorunun nerede olduğunu soruyorsun, söylemediler mi test etmeni?
USB'den yapılanla test et mutlaka.
usb ayarlamam lazım şuan usb m de win10 var her an gerekebilir format diye onu boşaltmak istemiyorum bir de boş vakit bulmam lazım 4 saat falan sürecek test online derslerim var

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
usb ayarlamam lazım şuan usb m de win10 var her an gerekebilir format diye onu boşaltmak istemiyorum bir de boş vakit bulmam lazım 4 saat falan sürecek test online derslerim var
4 adımdan 2sini yapsa yeter zaten aynı testi 4 defa yapıyor

softwaredevelopers

80+ Bronze

Tek bellek kitimi var yoksa birden fazla mı bellek kiti kullanıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,986
Üyeler
168,068
Son üye
GeneralRadahn
Top Bottom