Hocam siz dediniz simdi fark ettim 4 olsun bari hangisi daha iyidir diğerlerine göreHocam gladius 3 wireless mı aimpoint olan modelimi
Öneriniz icin teşekkür ederim hocam sagolasınızHocam bahsettiğim model bu bende kullanıyorum rival 650 den de g pro x superlight dan da daha iyi bir model kesinlikle bu modeli almalısınAsus ROG Gladius III Wireless AimPoint Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rica ederimÖneriniz icin teşekkür ederim hocam sagolasınız
Hocam son olarak sadece bluetooth mu yoksa bilgisayara bağlamak icin küçük bir usb si var mi rival 650 de var daRica ederim
rtings sitesinden karşılaştırma yapabilirsin. Aralarında en iyisi logitech olan. Ama Razer Viper V3 HyperSpeed'e bakAsus ROG Gladius 3 Wireless
Logitech G pro x superlight
Steelseries rival 650 wireless
Hangisi en doğru seçimdir sizce
Hocam hem usb hem kablolu hem de bluetooth varHocam son olarak sadece bluetooth mu yoksa bilgisayara bağlamak icin küçük bir usb si var mi rival 650 de var da
Hocam düz gladius 3 değil aimpoint modelini konuşuyoruz o da hepsinden daha iyirtings sitesinden karşılaştırma yapabilirsin. Aralarında en iyisi logitech olan. Ama Razer Viper V3 HyperSpeed'e bak
site bu Products yazan yerin altından mouse modeli yazın
ASUS ROG Gladius III Wireless vs Razer Viper V3 HyperSpeed Side-by-Side Mouse Comparison
Compare the ASUS ROG Gladius III Wireless and Razer Viper V3 HyperSpeed micewww.rtings.com
hocam senin mesajına göre konuşmuyorum. Arkadaşın yazdığı 3 modele göre konuşuyorum.Hocam hem usb hem kablolu hem de bluetooth var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam düz gladius 3 değil aimpoint modelini konuşuyoruz o da hepsinden daha iyi
Hocam bu sıralamaları şöyle diye biliyorumhocam senin mesajına göre konuşmuyorum. Arkadaşın yazdığı 3 modele göre konuşuyorum.
Sizin mouse'u bilmiyorum ama bu listede o mouse görünmüyor.
The Best Gaming Mouse - Winter 2024: Mice Reviews
The Razer Viper V3 Pro is the best gaming mouse we've tested. It's the successor to the Razer Viper V2 Pro, our previous top pick, and improves on it in several ways.www.rtings.com
Hocam aimpoint modelini arkadaş yazınca gördüm tamam o zaman o da dahil olsun dedim ilk mesajlarda ortamı germeye gerek yok havalar sıcak herkesin işi varhocam senin mesajına göre konuşmuyorum. Arkadaşın yazdığı 3 modele göre konuşuyorum.
Sizin mouse'u bilmiyorum ama bu listede o mouse görünmüyor.
The Best Gaming Mouse - Winter 2024: Mice Reviews
The Razer Viper V3 Pro is the best gaming mouse we've tested. It's the successor to the Razer Viper V2 Pro, our previous top pick, and improves on it in several ways.www.rtings.com