novain
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Sam
Eski sistemime RX 580 ekran kartı alıyorum. Çapraz şekilde vida yuvalarının arasını ölçtüm, 15 cm çıktı. ChatGPT'ye göre 140 mm kasa fanı almak lazımmış. Forumdaki önerilere baktım ama hepsi 4 pinli öneriler. Sessizlik biraz daha ön planda benim için çünkü kasayı yan kapağı açık şekilde kullanıyorum.
Arctic ve Noctua önüme çıkıyor ancak eski tip 3 pinli bir fan için ne kadar harcama yapmalıyım, bilmiyorum. RGB takıntım yok; hatta olmasa daha iyi olur çünkü bazen bilgisayar açık uyuyorum.
3 pin - 140mm olarak 3 model karşıma çıktı:
Arctic ve Noctua önüme çıkıyor ancak eski tip 3 pinli bir fan için ne kadar harcama yapmalıyım, bilmiyorum. RGB takıntım yok; hatta olmasa daha iyi olur çünkü bazen bilgisayar açık uyuyorum.
3 pin - 140mm olarak 3 model karşıma çıktı:
Concord C-892 RGB Kasa Fanı
Concord C-892 RGB Kasa Fanı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
TX TXCCF14BK Kasa Fanı (140 mm)
TX TXCCF14BK Kasa Fanı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Fractal Design Silent R3 140 Kasa Fanı
Fractal Design Silent R3 140 Kasa Fanı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com