Neler Yeni

Öneri ARGB Kasa Fanı Önerisi

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
Arkadaşlar selamlar. Kasamda hava sirkülasyonunu iyi yapabileceğim en az 3'lü veya 4'lü, ihtiyacım olan 4 adet.

Bütçemi kaliteli ürüne göre ayarlamayı düşünüyorum. Fan seslerinden başım çok ağrıyor Corsairinde en premium modelleride çok pahalı biliyorum. Fiyat/Performans olarak düşünebilirsiniz.

Sessiz olması önemli. ARGB olması öncelikli veya yoksa RGB önerilerinizi beklerim.

Destekleriniz için herkese şimdiden teşekkürler.

KASA: XPG Invader Beyaz Kasamda
  • Egzoz fanı olarak 1 tane 120mm
  • Ön panel için 3 adet 120mm
fan önerilerinizi beklerim.

Kasa Fan desteği, yardımcı olması için görsel.
Fan Desteği
Ön3*120 mm , 2*140 mm
Üst2*120 mm
Arka1*120 mm
Alt1*120 mm
Sağ Yan2*120 mm

1641294390915.png

Sistemim şu şekilde.

1641294631730.png

CPU:
AMD Ryzen 5 3600
MB: ASUS ROG Strix B550-F Gaming Wi-Fi
RAM: CORSAIR Vengeance LPX Red 2x8GB 3200Mhz CL16
GPU: PowerColor Red Devil AXRX 570 4GB OC
CPU Cooler: SilverStone PF240 ARGB Sıvı Soğutma
KASA: XPG Invader Beyaz Kasa
SSD: Crucial P5 M.2 SSD 500GB
HDD: TOSHIBA P300 High Performance 2TB HDWD120UZSVA
PSU: CoolerMaster MWE White 650w 80+
TM-1: CoolerMaster MasterGel Maker Nano
TM-2: Arctic MX-4 Termal Macun
MONİTÖR: AOC 24G2U 144Hz 1ms IPS
KLAVYE: GameBooster G59K Frontier Rainbow Membrane GB-G59K
MOUSE: Logitech Hyperion Fury G402
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu ürünü buldum. Bu model sessiz midir? Kullanan varmı?

3+1 yapmayı düşünüyorum.
  1. Cooler Master MasterFan MF120 Halo White Edition 3lü Paket ARGB 120mm Beyaz Kasa Fanı ve ARGB Kontrolcü
  2. Cooler Master MasterFan MF120 Halo White Edition ARGB 120mm Beyaz Kasa Fanı

Üstteki fanlar bu modelde kullanılıyor.
https://www.qp.com.tr/cooler-master-ml240-illusion-240mm-argb-beyaz-islemci-sivi-sogutucu

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Atakan Savuş
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama donanım alışveriş takas al sat
Instagram
Neelospa
corsair ll serisi fanlerı tavsiye ederim ama rgb düz şekilde olur dersende corsairin daha ucuz fanlarına bakmanı öneririm ama kasan beyaz mümkünse ayakları beyaz fan al şuan piyasa çok karışık fiyatları tam bilmiyorum ama thermaltake corsair gamepowerın silent serisi fanlarını tavsiye ederim

corsair ll serisi fanlerı tavsiye ederim ama rgb düz şekilde olur dersende corsairin daha ucuz fanlarına bakmanı öneririm ama kasan beyaz mümkünse ayakları beyaz fan al şuan piyasa çok karışık fiyatları tam bilmiyorum ama thermaltake corsair gamepowerın silent serisi fanlarını tavsiye ederim
gösterdiğin fanlarda iyi incelemesini izle ve kasana takınca nasıl olur onu düşün ona göre al ama iyice düşün ben o hatayı yaptım güzel fan almıştım şuan hatırlamıyorum modeli ama kasama pek yakışmadı bu nedenle iyice tasarla kafanda kasaya fazla bakmıyorsan al geç

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

gösterdiğin fanlarda iyi incelemesini izle ve kasana takınca nasıl olur onu düşün ona göre al ama iyice düşün ben o hatayı yaptım güzel fan almıştım şuan hatırlamıyorum modeli ama kasama pek yakışmadı bu nedenle iyice tasarla kafanda kasaya fazla bakmıyorsan al geç
hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim. PF 240 sıvı soğutmamın AirBlazer 120 ARGB radyatör fanları var ve herkes kasa fanı sorunca bu fanı öneriyor CFM değerinde dolayı evet şelale gibi havayı hissediyorsunuz avcunuzda ama fanlar o kadar sesli ki birde pompa bu seslerden bıktım akşam sessiz odada başım ağrıyor.

Bu sebeple bana sessiz fan lazım F/P olsun ARGB yi tercih ederim fanların tipi önemli değil ışık saçsın havası iyi olsun özellikle sessiz olsun mantığındayım.

Ayrıca sizin fanınızı da merak ettim aldım taktım beğenmedim dediğiniz fan hangisiydi en azından bir fikir oluşur. teşekkür ederim tekrardan

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Atakan Savuş
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama donanım alışveriş takas al sat
Instagram
Neelospa
hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim. PF 240 sıvı soğutmamın AirBlazer 120 ARGB radyatör fanları var ve herkes kasa fanı sorunca bu fanı öneriyor CFM değerinde dolayı evet şelale gibi havayı hissediyorsunuz avcunuzda ama fanlar o kadar sesli ki birde pompa bu seslerden bıktım akşam sessiz odada başım ağrıyor.

Bu sebeple bana sessiz fan lazım F/P olsun ARGB yi tercih ederim fanların tipi önemli değil ışık saçsın havası iyi olsun özellikle sessiz olsun mantığındayım.

Ayrıca sizin fanınızı da merak ettim aldım taktım beğenmedim dediğiniz fan hangisiydi en azından bir fikir oluşur. teşekkür ederim tekrardan
fan güzeldi uyumlu olmadı sistemle sattım zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,607
Üyeler
171,407
Son üye
driftl
Top Bottom