MSİ afterburner ile ekran kartı sıcaklığını kontrol ettiniz mi ekran kartında yüksek ısınma olması durumunda da olabilir test etme şansınız var mıDenediğimi hatırlamıyorum ama en iyi performans modunu yeni açtım cihazdaki sorun geldiği günden beri var diyebilirim
Furmark testi de yapabilirsinizMSİ afterburner ile ekran kartı sıcaklığını kontrol ettiniz mi ekran kartında yüksek ısınma olması durumunda da olabilir test etme şansınız var mı
Yüksek ısılara çıkıyor kart occt testine soktuğum da 76 dereceleri görüyor. Sorunu sadece yüksek performanslı işlerde değil ki dizi vs izlerken de oluyor. Veya sıcaklıkların çok yüksek olmadığı durumlarda oyun oynarken vs. Sıcaklıkla alakalı oluyorsa bile bu duruma ne yapabiliriz kiMSİ afterburner ile ekran kartı sıcaklığını kontrol ettiniz mi ekran kartında yüksek ısınma olması durumunda da olabilir test etme şansınız var mı
Şöyle düşünüyorum ekran kartının sıvı metal yada thermal macunu yetersiz yada olmaması yada soğutucu fanı çalışmaması durumunda basit işlem yaparken bile soğumadığı için böyle bir sorun verebilirYüksek ısılara çıkıyor kart occt testine soktuğum da 76 dereceleri görüyor. Sorunu sadece yüksek performanslı işlerde değil ki dizi vs izlerken de oluyor. Veya sıcaklıkların çok yüksek olmadığı durumlarda oyun oynarken vs. Sıcaklıkla alakalı oluyorsa bile bu duruma ne yapabiliriz ki
Acer dizüstü bilgisayarınız da aynı sorunu yaşıyormuydunuzYüksek ısılara çıkıyor kart occt testine soktuğum da 76 dereceleri görüyor. Sorunu sadece yüksek performanslı işlerde değil ki dizi vs izlerken de oluyor. Veya sıcaklıkların çok yüksek olmadığı durumlarda oyun oynarken vs. Sıcaklıkla alakalı oluyorsa bile bu duruma ne yapabiliriz ki
Şuan sadece YouTube da bir video açık ekstra flash lı vs bi video değil yine de dikkati bakınca o ufak beyazlık gelip gitmesi belli oluyor. Prize takılı değil dengeli moddaŞöyle düşünüyorum ekran kartının sıvı metal yada thermal macunu yetersiz yada olmaması yada soğutucu fanı çalışmaması durumunda basit işlem yaparken bile soğumadığı için böyle bir sorun verebilir
Windows 10 atma imkanınız bulunuyor mu neden kaynaklandığını tam olarak bilemiyoruz bir çok nedeni olabilir yazılımsal yada donanımsal olabilirŞuan sadece YouTube da bir video açık ekstra flash lı vs bi video değil yine de dikkati bakınca o ufak beyazlık gelip gitmesi belli oluyor. Prize takılı değil dengeli modda
Windows 10 atma imkanım şuan yok neden asus rma kaydı oluşturdum cihaz garantiye gidecek olduğu gibi görmem daha uygun olur. Acer da denemiştim windows 10 ve 11 değişiklik yoktu.Windows 10 atma imkanınız bulunuyor mu neden kaynaklandığını tam olarak bilemiyoruz bir çok nedeni olabilir yazılımsal yada donanımsal olabilir
Son olarak bunu denermisiniz bios ekranını açınız ve bekleyiniz bios ekranında da oluyorsa işletim sistemi ile alakalı değildir eğer bios ekranında olmuyorsa windows açıkken sorun yaşıyorsanız işletim sisteminden kaynaklanıyor o zaman windows 10 atarsınızŞuan sadece YouTube da bir video açık ekstra flash lı vs bi video değil yine de dikkati bakınca o ufak beyazlık gelip gitmesi belli oluyor. Prize takılı değil dengeli modda
Biosunuz güncel mi biostan kaynaklı olabilir güncel değilse güncelleyiniz eğer güncelse bir önceki bios sürümünü yükleyinizWindows 10 atma imkanım şuan yok neden asus rma kaydı oluşturdum cihaz garantiye gidecek olduğu gibi görmem daha uygun olur. Acer da denemiştim windows 10 ve 11 değişiklik yoktu.
Ram mhz artırdınız mıSon olarak bunu denermisiniz bios ekranını açınız ve bekleyiniz bios ekranında da oluyorsa işletim sistemi ile alakalı değildir eğer bios ekranında olmuyorsa windows açıkken sorun yaşıyorsanız işletim sisteminden kaynaklanıyor o zaman windows 10 atarsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biosunuz güncel mi biostan kaynaklı olabilir güncel değilse güncelleyiniz eğer güncelse bir önceki bios sürümünü yükleyiniz
Sorunun tam olarak neyden olduğunu bilmediğimiz için ney tetikliyor onuda bilmiyoruz. Şuan bios açık bekliyorum tetikleyici unsuru bilmediğimiz için bios ekranında ne olur ne olmaz sonucu neye bağlarız bilmiyorumSon olarak bunu denermisiniz bios ekranını açınız ve bekleyiniz bios ekranında da oluyorsa işletim sistemi ile alakalı değildir eğer bios ekranında olmuyorsa windows açıkken sorun yaşıyorsanız işletim sisteminden kaynaklanıyor o zaman windows 10 atarsınız
Biosunuz güncel mi biostan kaynaklı olabilir güncel değilse güncelleyiniz eğer güncelse bir önceki bios sürümünü yükleyiniz
İnşallah sorunu çözeriz biz denemeye devam edelimSorunun tam olarak neyden olduğunu bilmediğimiz için ney tetikliyor onuda bilmiyoruz. Şuan bios açık bekliyorum tetikleyici unsuru bilmediğimiz için bios ekranında ne olur ne olmaz sonucu neye bağlarız bilmiyorum
Bir kaç dakika bekledim fark etmedim. Bazen çok dikkatli bakmadıkça belli olmuyor. Cpu sıcaklığı da yükseldi o ara ama yine fark etmedim olduysa da ben göremedimİnşallah sorunu çözeriz biz denemeye devam edelim
Biosunuz güncel mi biostan kaynaklı olabilir güncel değilse güncelleyiniz eğer güncelse bir önceki bios sürümünü yükleyiniz belki sorun çözülür son olarak bunu deneyiniz eğer sorun düzelmezse siz elinizden geldikçe sorunu bulmaya çözmeye çalıştınız.Bir kaç dakika bekledim fark etmedim. Bazen çok dikkatli bakmadıkça belli olmuyor. Cpu sıcaklığı da yükseldi o ara ama yine fark etmedim olduysa da ben göremedim
Windows 11 iso sunu microsoftun sitesinden indirip rufus ile yazarken gpt yi seçtiniz miBiosunuz güncel mi biostan kaynaklı olabilir güncel değilse güncelleyiniz eğer güncelse bir önceki bios sürümünü yükleyiniz belki sorun çözülür son olarak bunu deneyiniz eğer sorun düzelmezse siz elinizden geldikçe sorunu bulmaya çözmeye çalıştınız.
Microsoft sitesinden indirdim evet. Flasha kendim mi yazdım yoksa microsoft uygulamadı kendisi de otomatik yazıyor hangisiyle yaptım inanın hatırlamıyorum. Şu sorunla aralık ayından beri cebelleşiyorumBiosunuz güncel mi biostan kaynaklı olabilir güncel değilse güncelleyiniz eğer güncelse bir önceki bios sürümünü yükleyiniz belki sorun çözülür son olarak bunu deneyiniz eğer sorun düzelmezse siz elinizden geldikçe sorunu bulmaya çözmeye çalıştınız.
Windows 11 iso sunu microsoftun sitesinden indirip rufus ile yazarken gpt yi seçtiniz mi
Bios şuan güncel ama muhtemelen 2 şekilde de test etmişimdir ya da bios zaten güncel gelmiştir. İlk geldiğinde bios sürümü kaçtı hatırlamıyorum.Biosunuz güncel mi biostan kaynaklı olabilir güncel değilse güncelleyiniz eğer güncelse bir önceki bios sürümünü yükleyiniz belki sorun çözülür son olarak bunu deneyiniz eğer sorun düzelmezse siz elinizden geldikçe sorunu bulmaya çözmeye çalıştınız.
Windows 11 iso sunu microsoftun sitesinden indirip rufus ile yazarken gpt yi seçtiniz mi
İsterseniz bu saatte sizi meşgul etmiyim sabah veya ne zaman müsait olursanız devam ederiz. insta adresim de cuneyt.t54 bana oradan da ulaşabilirsinizBiosunuz güncel mi biostan kaynaklı olabilir güncel değilse güncelleyiniz eğer güncelse bir önceki bios sürümünü yükleyiniz belki sorun çözülür son olarak bunu deneyiniz eğer sorun düzelmezse siz elinizden geldikçe sorunu bulmaya çözmeye çalıştınız.