Neler Yeni

3. Sıfır Ekranda Dalgalanma vs Olan Asus Rog Laptop

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
windows 10 kurmayı denedin mi peki, çok büyük ihtimalle windowsla alakalı bir sorun. Yazılımsal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

amd de tpm de bu sıkıntıya sebep olabiliyor, bios üzerinden tpm verilerini sıfırlayın.
Windows 10 denemedim ama rog da denemedim. Acer laptopta 10 yapmıştım acer müşteri temcilisi 11 yapmamı 10 yaptığım için bu şekilde hatayla karşılaştığımı söyledi. Acer da 10 11 denemiştim.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
windows 10 kurmayı denedin mi peki, çok büyük ihtimalle windowsla alakalı bir sorun. Yazılımsal.

amd de tpm de bu sıkıntıya sebep olabiliyor, bios üzerinden tpm verilerini sıfırlayın.
Tpm verileri sıfırlama işlemini nasıl yapacağımı bilmiyorum bios pek kurcalamadım şimdiye kadar.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Tpm verileri sıfırlama işlemini nasıl yapacağımı bilmiyorum bios pek kurcalamadım şimdiye kadar.
yanlış gitme ihtimali yok, biosa gir ayarlarını sıfırla, fabrika ayarına döndür vs de, bir dene bakalım.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
yanlış gitme ihtimali yok, biosa gir ayarlarını sıfırla, fabrika ayarına döndür vs de, bir dene bakalım.
Bios ekranında tpm ile ilgili bir seçenek yok.
17115035565717827261331752029980.jpg

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Cihazı evdeki tv'ye bağla aynısı ordada olursa sorun ekran kartındadır.
Ekran kartları fabrika monte edilirken bazen kusursuz yapılamayabiliyor sonucundada böyle sıkıntılar hatta daha beter durumlar olabiliyor.
Büyük firmalar yurt dısında sorunlu 3060 yerine 4070 verirken, bize gelince "nası olsa bunlarda kanun yok nizam yok" deyip yolluyor, adeta bize kitliyorlar bu kusurlu malları. Asus msi gigabayte uzak durun kardeşim servispoint ile çalışan bu adamlardan hayır gelmez.
Ya iade olacak ya da komple değişim talep edin

GHOST8967

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Şahin
hayırlı geceler,öncellikle şuan kullandığınız dizüstü bilgisayarınız asus rog olduğunu belirtiyorsunuz ve acer dizüstü bilgisayarınızda da aynı sorunu yaşadığınızı belirtiyorsunuz yani iki farklı üründe sorun yaşamanız nedeni bence dizüstü bilgisayarınıza taktığınız fare,klavye,kulaklık gibi ekipmanlarda arıza bulunması sebep olabilir yada evinizin elektrik şebekesinde olan bir arıza sorun dan dolayı dizüstü bilgisayarınız arızalanmış olabilir.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Cihazı evdeki tv'ye bağla aynısı ordada olursa sorun ekran kartındadır.
Ekran kartları fabrika monte edilirken bazen kusursuz yapılamayabiliyor sonucundada böyle sıkıntılar hatta daha beter durumlar olabiliyor.
Büyük rirmalar yurt dısında sorunlu 3060 yerine 4070 verirken, bize gelince "nası olsa bunlarda kanun yok nizam yok" deyip yolluyor, adeta bize kitliyorlar bu kusurlu malları. Asus msi gigabayte uzak durun kardeşim servispoint ile çalışan bu adamlardan hayır gelmez.
Ya iade olacak ya da komple değişim talep edin
İade/değişim onayı verirlerse direk iade seçeceğim. Zaten 3 ay ertelemeli 6 taksite bağlamıştım ödemeye başlamadım. Buna harcadığım parayla daha iyi bir masaüstü toplanır.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
İade/değişim onayı verirlerse direk iade seçeceğim. Zaten 3 ay ertelemeli 6 taksite bağlamıştım ödemeye başlamadım. Buna harcadığım parayla daha iyi bir masaüstü toptoplanır

tamir gördüğü için iade çok zor

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
hayırlı geceler,öncellikle şuan kullandığınız dizüstü bilgisayarınız asus rog olduğunu belirtiyorsunuz ve acer dizüstü bilgisayarınızda da aynı sorunu yaşadığınızı belirtiyorsunuz yani iki farklı üründe sorun yaşamanız nedeni bence dizüstü bilgisayarınıza taktığınız fare,klavye,kulaklık gibi ekipmanlarda arıza bulunması sebep olabilir yada evinizin elektrik şebekesinde olan bir arıza sorun dan dolayı dizüstü bilgisayarınız arızalanmış olabilir.
Bilgisayara ekstra mouse vs bağlamadan testleri gerçekleştirdim bağlasam da bağlamasam da sonuç aynı

tamir gördüğü için iade çok zor
Tamir daha görmedi cihaz elimde garantiye göndermek için formu doldurdum asustan cevap bekliyorum şuanlık. Sorunu muhtemelen çözemezlerse iade değişim vermek zorundalar.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Bilgisayara ekstra mouse vs bağlamadan testleri gerçekleştirdim bağlasam da bağlamasam da sonuç aynı
Şarj adaptörü, vs aynı kalan değişmeyen bir donanım var mı? Priz bile sebep olabilir

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Şarj adaptörü, vs aynı kalan değişmeyen bir donanım var mı? Priz bile sebep olabilir
Kullandığım prizi masaüstü bilgisayarda da kullanırdım telefon modem vs aynı prizi kullanıyorum

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Kullandığım prizi masaüstü bilgisayarda da kullanırdım telefon modem vs aynı prizi kullanıyorum
Tv de dene aynısı oluyor mu bakalım, olursa ekran kartından diye düsünürdüm. Olmazsa şöyle derdim senin prizde ya da evin elektriğinde bir sıkıntı var.

Evin trafoya çok yakın ya da çok uzaksa bu bile sebep olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,481
Üyeler
166,760
Son üye
serselty
Top Bottom