Neler Yeni

3. Sıfır Ekranda Dalgalanma vs Olan Asus Rog Laptop

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
iki tane dizüstü bilgisayarda aynı sorunu yaşamanız çok enteresan şansızlığınız yada elektrik yüksek gelmiştir ve cihaz hasar görmüş te olabilir
Valla ben anlamadım çözemedim de ben aynı evde oturuyorum aynı priz masaüstü de kullandım yıllarca hiç bi sıkıntı yaşamadım

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Valla ben anlamadım çözemedim de ben aynı evde oturuyorum aynı priz masaüstü de kullandım yıllarca hiç bi sıkıntı yaşamadım
Hocam laptoplar daha narindir ayrıca aynı kasayı alan adamlardan bile birinde sorun oluken diğerinde olmuyor, bu geçerli sayılmaz deneme şansınız varsa deneyin

GHOST8967

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Şahin
Tv de dene aynısı oluyor mu bakalım, olursa ekran kartından diye düsünürdüm. Olmazsa şöyle derdim senin prizde ya da evin elektriğinde bir sıkıntı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evin trafoya çok yakın ya da çok uzaksa bu bile sebep olabilir
Bende elektrikten kaynaklandığını düşünüyorum çünkü acer dizüstü bilgisayarında da aynı sorunu yaşamış

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Tv de dene aynısı oluyor mu bakalım, olursa ekran kartından diye düsünürdüm. Olmazsa şöyle derdim senin prizde ya da evin elektriğinde bir sıkıntı var.

Evin trafoya çok yakın ya da çok uzaksa bu bile sebep olabilir
Şuan herkes yattı ama yarın bilgisayarı tv ye bağlayıp denerim dediğiniz gibi. Bilgisayarı prize takıp çalıştırdığım ilk saatlerde bile günler geçmeden bu problem olabilir mi ki?

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Bende elektrikten kaynaklandığını düşünüyorum çünkü acer dizüstü bilgisayarında da aynı sorunu yaşamış
Sizin yorumunuzla farkwttim tam dikkat etmemiştim. 2 alakasız markanın ürünündede oluyorsa ya arkadaş çok talihsiz ya da sizin dediğiniz gibi

GHOST8967

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Şahin
Masaüstü bilgisayarın power supply de akım koruma bulunuyor ve elektrik ile ilgili sorunlarda koruma sağlıyor dizüstü bilgisayarlarda batarya bulunduğu için yüksek elektrik akımı gelmesi durumunda arızalanmış olabilir diye düşünüyorum

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Şuan herkes yattı ama yarın bilgisayarı tv ye bağlayıp denerim dediğiniz gibi. Bilgisayarı prize takıp çalıştırdığım ilk saatlerde bile günler geçmeden bu problem olabilir mi ki?
Eğer bir teklonojik üründe sorun yaşıyorsanız paniğe rehavete kapılmadan önce basit düsünün, ayrıca çok eskilerden bunula alakalı gene bir sorun görmüştüm, yarın bulursam eklerim.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Masaüstü bilgisayarın power supply de akım koruma bulunuyor ve elektrik ile ilgili sorunlarda koruma sağlıyor dizüstü bilgisayarlarda batarya bulunduğu için yüksek elektrik akımı gelmesi durumunda arızalanmış olabilir diye düşünüyorum
Umarım arıza vs değildir para iade yapılırsa masaüstüne geri dönerim laptop tekrar sokmam. Başka laptoplar da kullanıldı bu evde sıkıntı yaşamadık ama bilemiyorum

GHOST8967

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Şahin
Güç seçeneklerinin resmini atabilirmisin güç tasarrufunda mı acaba

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Evet windows arama yerine güç seçenekleri yazarsanız çıkar

Hangi modda
Güç modu en iyi performansa ayarlı. Armory cratede de prizde değilen performans prizde iken turbo mod açık

Top Bottom