3 tane Telefon karşılaştırması

Şuanda elimde GM 20pro var Kasım Aralık gibi aldım 2300 e 6gb Rami falan var şuan bı sorunum olmadı ama başka olanı varsa onlarada sor
Öncelikle yazdığın için teşekkür ederim , biraz daha anlatabilir misin telefonunu?

GM 20 Pro ama sana Poco N3 XFC önermiştim sanırım o daha iyi.

Öncelikle yazdığın için teşekkür ederim , biraz daha anlatabilir misin telefonunu?
Telefonu kullandığım süre boyunca 1 kere yazılım güncellemesi geldi başta soyliyim fortnite oynucaksan denedim olmuyor epic ten baktım telefon da şuana kadar öyle büyük bir sorunum olmadı ben sana neyin nasıl olduğunu soyliyim
Kutudan classic kılıf fln çıkıp sarj aleti turbo charge fln yazıo ama kimisi ole yazıp ama yok dio
Şarjı sabah 8 de aliorum pil tasaruflu full oynasam akşam 5 6 ya kadar gidiyor işlemcisi mediatek galiba grafikkartini unuttum daha benim aklıma gelen bir şey yok aklına gelen bir şey varsa sor soyliim diğer telefonlarında arkadaşlara sor teşekkürler.

Telefonu kullandığım süre boyunca 1 kere yazılım güncellemesi geldi başta soyliyim fortnite oynucaksan denedim olmuyor epic ten baktım telefon da şuana kadar öyle büyük bir sorunum olmadı ben sana neyin nasıl olduğunu soyliyim
Kutudan classic kılıf fln çıkıp sarj aleti turbo charge fln yazıo ama kimisi ole yazıp ama yok dio
Şarjı sabah 8 de aliorum pil tasaruflu full oynasam akşam 5 6 ya kadar gidiyor işlemcisi mediatek galiba grafikkartini unuttum daha benim aklıma gelen bir şey yok aklına gelen bir şey varsa sor soyliim diğer telefonlarında arkadaşlara sor teşekkürler.
Bazı sosyal medya ve bilinen uygulamalar dışında 3-4 tane oyun yüklüycem performansı nedir?

Kamera modlarında 108mps maks mod var hızlı çekim ağır çekim gibi modları var 3 kamerası var 128 GB bildiğin gibi ben bu zamana kadar 30 GB ini kullandım kısa yolları aşağıda attığım gibi YouTube da da incelemeleri vardır merak ettiğiniz bişey varsa ama tek anlamadığım şey benim kardesimde aynısı var onun siyah benim mavi telim benim şarj aletim kırmızı onun beyaz ama daha uzun onunkide. Benim ki onun yarısi fln şarj kablom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı sosyal medya ve bilinen uygulamalar dışında 3-4 tane oyun yüklüycem performansı nedir?
Standoff oynadım 60fps in ustund çıkaramadım full sabit 60 59 da takilio

Şuan telde 5 tane oyunum var sıkıntım yok ama teknolojik alet sanş işi bı baktın direk sıkıntı çıkar sana öneririm bı baktın hiç sıkıntı olmaz

Diğer arkadaslarinda önerilerini bekle

GM 20 Pro vs Xiaomi Redmi Note 8 vs TCL 10L
Karar verdi mi bennce arkadaşlara kullanan arkadaşlara diğer telefonuda sor bak alırsın sorun çıkar beni bulma ben sadece sana bende olduğunu ve sorunum olmadığını söylüyorum general Mobile zaten galiba Türklerin di

Ekler

• Screenshot_20210310-142917.png
    Screenshot_20210310-142917.png
    136.3 KB · Hit: 47
Son düzenleme:
Yerli markalara bulaşmayın derim, TCL 10L iyi bir seçim olacaktır. Bütçeniz artarsa kesinlikle Realme 7.

Geri