Neler Yeni

3 Yeni "GÖNÜLLÜ" Forum Moderatörü Alınacaktır.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Merhaba @Abdullah Hacıgül abe,
Öncelikle başlık düzenleme vb. işler tam bana göre. Türkçe'nin korunması hakkında fazla tıklama sayısına sahip konularım var .

Forumda bazen siyasi, dini, futbol ve alevli tartışmaya açık konularda oluşacak tartışmaları saygı çerçevesinde düzen verebilirim.

Yaş 16 ve geçmişte yanlışlarım oldu ama gerektiği zaman, moderatör olursam gereklilik zamanı 7/24 olacak, olgun davranabilirim.

Bu işe gönüllüyüm. Forumda beni bilenler bilir.
Türkçenin diye yazılır dostum "Türkçe'nin" değil. Türkçenin korunması için uyardım :)

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Beni etiketleyen dostlarımın hepsine tek tek teşekkürlerimi iletiyorum.:)

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
@Abdullah Hacıgül
Eğer bazı kullanıcılar forum moderatörlüğüne uygun görülmezse donanimarsivi.com üzerinde yazarlık alımları yapılır ve mod olamayan kullanıcılar sitede yazar olma şansı yakalar. Bence güzel fikir. Sizce?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
@fluci1 iyi bir moderatör olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Kimseden geri kalmayalım o halde, bende talibim gönüllü moderatör olmaya, zira forum kültürünü seven, eleştiriye ve öğrenmeye açık biri olduğumu düşünüyorum. 23 yaşında hemşireyim kamuya atamam gerçekleşene kadar severek yardımcı olabilirim. Hiç değilse boş vakitlerimizde böylesi nezih bir forum ortamında yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Katılım tarihime bakarsanız zaten forumun ilk üyelerden biriyim. Her kim olursa olsun gönüllü bile olsa bu mesuliyeti, geçici heveslerle isteyenlerin değil liyakatli kişilerin seçilip, foruma samimi gayret ve özveri gösterebilecek kişilerin seçilmesini temenni ederim. İyi Forumlar. :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

SAĞ OL diye yazılır "sağol" değil.​

Türkçenin korunması için uyardım :)
Tamam la. Onu da yeni öğrendim bu arada. Ciddiyim. Uzun zaman sonra ilk defa "sağ ol" kelime grubu ile teşekkür ettim.
Çok acı bir şey. Forum dışında sosyalliğim yok. Yani Vartex ab, kullanmadığım kelimelerde hata yapabilirim.
Ne alaka dicen dimi? Yakında konu açacağım. Ot gibi insan oldum valla.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Tamam la. Onu da yeni öğrendim bu arada. Ciddiyim. Uzun zaman sonra ilk defa "sağ ol" kelime grubu ile teşekkür ettim.
Çok acı bir şey. Forum dışında sosyalliğim yok. Yani Vartex ab, kullanmadığım kelimelerde hata yapabilirim.
Ne alaka dicen dimi? Yakında konu açacağım. Ot gibi insan oldum valla.
"dicen" değil "diyeceksin", "dimi" değil "değil mi?"

Türkçenin korunması için uyardım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,770
Üyeler
162,551
Son üye
Furkanb45
Top Bottom