saygoodbye
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Burak Gençoğlu
2022 nin başlarında dereceli açık diye boş bir valorant hesabı satın alıp hep o hesapla oynamıştım. Birçok skin aldım yatırılan güncel tutar şuan 14-15bin arası birşeydi. Hesabı zamanında aldığım şahıs bana sözde kurduğu mail adresiyle teslim ettiğini söylemişti ama verdiği maile şimdi daha detaylı baktığımda sanırım kurduktan sonra riot tarafından gelen bir hoş geldin maili oluyormuş bunda göremedim. Kısacası beni büyük dolandırdı 3 yıl sonra geri alması inanılmaz bir olay. Güncel mailimde de riot hesabımda da çift aşamalı doğrulama açıktı yani çalınması da imkansız. Satıcıya sms atıp ulaşmayı denedim siteye dönüş sağlamadı. Sitenin desteğine yazdım onlar da bildiğim bütün bilgilerle riot a ticket atmamı istediler. Dün gece uzun uzun araştırıp gönderdim riot tarafından yanıt bekliyorum ama elimde olmayan sadece 2 bilgi var hesabı kurarken girilen mail ve doğum tarihi bilgisi.. Bunların dışında neredeyse çoğu bilgi bende mevcut bir şekilde yazdım bakalım ne diyecekler. Sizce alabilir miyim hesabımı çok ciddi zararım var ve site hiç ilgilenmiyor gibi!