30.000 TL Hazır Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
30000
Bu benim ilk masaüstü deneyimim olucak. 30000 TL bütçem var (monitör hariç).
Hem bütçem hem de bilgi eksikliğimden dolayı hazır sistem almayı düşünüyorum.
Düşündüğüm iki sistem var ilki Technopat Gaming v1.
Forumda çoğu kişi 8 GB VRAM'in yetersiz olacagını düşünüp kasaya sıcak bakmamış.
2. sistemim ise.
https://www.tebilon.com/amd-7500f-s...t-pulse-gddr6-16gb-a620m-500gb-kingston-16gb/Çoğu kişi AMD ekran kartlarını önermiyorlar bu açıdan iki sistem arasında kararsız kaldım.
Aman aman yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum çoğunlukla Valorant, CS2, Minecraft takılıyorum.
Gönlüm Gaming V1 de fakat düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.

Amd ekran kartlarını özellikle son seri olmak üzere kesinlikle alınabilir 9060xt tercih edilebilcek bir kart ama sadece 16gb vram'e sahip olan versiyonu. 8 devri kapandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

770 lira farkla anakartı b serisine geçirmeni tavsiye ederim

Bu benim ilk masaüstü deneyimim olucak. 30000 TL bütçem var (monitör hariç).
Hem bütçem hem de bilgi eksikliğimden dolayı hazır sistem almayı düşünüyorum.
Düşündüğüm iki sistem var ilki Technopat Gaming v1.
Forumda çoğu kişi 8 GB VRAM'in yetersiz olacagını düşünüp kasaya sıcak bakmamış.
2. sistemim ise.
https://www.tebilon.com/amd-7500f-s...t-pulse-gddr6-16gb-a620m-500gb-kingston-16gb/Çoğu kişi AMD ekran kartlarını önermiyorlar bu açıdan iki sistem arasında kararsız kaldım.
Aman aman yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum çoğunlukla Valorant, CS2, Minecraft takılıyorum.
Gönlüm Gaming V1 de fakat düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.
1080P de 8GB her oyuna yetiyor, insanlar çözünürlüğü 2K ya çekip zaten kartın gücünün yetmeyeceği grafik ayarlarını kullanmaya çalışıp 8Gb yetmiyor algısı yapıyor şahsen saçma buluyorum, belki aynı kartın 16Gb versiyonuna 3-4 bin fazla para verilmesi için yapılan bir pazarlama stratejisi olabilir ama gerçek kullanıcı tarafında pek sorun yok.

1080P de 8GB her oyuna yetiyor, insanlar çözünürlüğü 2K ya çekip zaten kartın gücünün yetmeyeceği grafik ayarlarını kullanmaya çalışıp 8Gb yetmiyor algısı yapıyor şahsen saçma buluyorum, belki aynı kartın 16Gb versiyonuna 3-4 bin fazla para verilmesi için yapılan bir pazarlama stratejisi olabilir ama gerçek kullanıcı tarafında pek sorun yok.
ısınma problemi vs kasanın sogutması yeterlimidir

Amd ekran kartlarını özellikle son seri olmak üzere kesinlikle alınabilir 9060xt tercih edilebilcek bir kart ama sadece 16gb vram'e sahip olan versiyonu. 8 devri kapandı

hocam anlamadığımdan soruyorum geçirmessem ne olur??

tamamdır sizi rahatsız edıyorum ama başka forumlarda psu yu eleştirmişler ona ne dıyorsunuz
Deepcool bilinmeyen veya kalitesiz bir marka değil. Sistemdeki PSU çok üst bir model değil ama eleştirilecek kötü bir yanı yok bence, bu sisteme yeterli sonuç olarak.

Çipseti hariç pek donanımsal farkı yok ikisi de giriş seviyesi anakart, çipset farkını kullanıp işlemciye OC yapmayı denemeyecekse 770TL fazla vermesine gerek yok ikisi de az çok aynı işi yapar.

peki. son sorum sizce parasını hakeden bi sistemmi
Kazık bir sistem değil fiyat/donanım oranı iyi gibi ama tabi ki tüm sitelerdeki tüm sistemleri bilemem belki daha mantıklısı vardır, iyice araştırıp en iyi gördüğünüz birkaç sistem üzerinden konu açarsanız daha kesin yorum yapılır.

Kazık bir sistem değil fiyat/donanım oranı iyi gibi ama tabi ki tüm sitelerdeki tüm sistemleri bilemem belki daha mantıklısı vardır, iyice araştırıp en iyi gördüğünüz birkaç sistem üzerinden konu açarsanız daha kesin yorum yapılır.
Teşekkürler <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri