Neler Yeni

30.000TL kasa önerisi

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doruk çelik
Bu kararı bence siz verin. Biostar'ın anakartı da gayet dolu güzel bir anakart. Wifi kartı, Bluetooth kartı bulunup takılsa bu özellikleri de destekliyor. Fakat forumda bazı olumsuz yorumlarını okumuştum. Çoğunlukla da bilgisayarın geç açılmasıyla alakalıydı. Bir de biosunun çok karmaşık ve eski nesil çirkin bir şey olmasıyla alakalıydı. Şahsen ben kendi bilgisayarım da biosa daha 1-2 kere girmişimdir, 2-3 ayar yapmak için daha da hiç girmedim. Benim gibi biosu aktif kullanmıyorsanız Biostar gayet yeterli gelecektir. Kasa için ise Vento kasanın kalitesiz olduğunu okumuştum fakat XPG önerdiğim kasayı da hiç kullanmadığım için kalitesini bilmiyorum. Bana kalırsa anakartı yükseltirim.
Tamam sağolun, bugün ve ya yarın anakartı yükseltip aldırırım o zaman.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,079
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Rica ederim. Alırken parçaların hepsine Akakçe'den bir daha bakın yada buraya da yazabilirsin bende bakarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ad soyad

Bence hemen bugün almayın. Bugün İnce hesap Gaming Gecesi'nde bazen uygun fiyatlı hazır sistemler düşüyor. Onu da bir görmenizi öneririm. Piyasadaki hazır sistemler, 6 ay önceki hazır sistemlerden biraz daha pahalıya satılıyor. O yüzden biraz sabredip indirim kovalamanızın ekonomik açıdan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,079
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Heee doğru bugün İncehesap'ın Gamin Gecesi var. Akşam saat 22.00'da naşlıyor o saatte güzel parçalar gelirse alabilirsiniz bende bakarım.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doruk çelik
Bence hemen bugün almayın. Bugün İnce hesap Gaming Gecesi'nde bazen uygun fiyatlı hazır sistemler düşüyor. Onu da bir görmenizi öneririm. Piyasadaki hazır sistemler, 6 ay önceki hazır sistemlerden biraz daha pahalıya satılıyor. O yüzden biraz sabredip indirim kovalamanızın ekonomik açıdan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Heee doğru bugün İncehesap'ın Gamin Gecesi var. Akşam saat 22.00'da naşlıyor o saatte güzel parçalar gelirse alabilirsiniz bende bakarım.
Hocam ben parçalarla ilgili pek bir bilgiye sahip değilim (uyumluluk vb,) eğer güzel bir parça olursa bilgilendirir misiniz?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,079
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ad soyad
Hocam ben parçalarla ilgili pek bir bilgiye sahip değilim (uyumluluk vb,) eğer güzel bir parça olursa bilgilendirir misiniz?
Genelde piyasaya göre uygun sistemlerin forumda konusu açılıyor. Saat 22:00 civarı 2 siteyi de kontrol ederseniz uygun ürünler çıkarsa bulursunuz diye tahmin ediyorum.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,079
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Bize yarıyan herhangi bir şey malesef yok dostum. Tekrar hatırlatma geçeyim, sistemi alırken linkleri kontrol edin. Veyahut bana ulaş ben kontrol edeyim.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doruk çelik
Bize yarıyan herhangi bir şey malesef yok dostum. Tekrar hatırlatma geçeyim, sistemi alırken linkleri kontrol edin. Veyahut bana ulaş ben kontrol edeyim.
hepsinde peşin fiyatına 3 taksit ver değil mi? dieğr türlü alması zor olacak gibi
Alabileceğimi amazondan vade farksız almayı düşünüyorum.
Bir de s1nrj1 sıkıntılımıydı?

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,079
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
hepsinde peşin fiyatına 3 taksit ver değil mi? dieğr türlü alması zor olacak gibi
Alabileceğimi amazondan vade farksız almayı düşünüyorum.
Bir de s1nrj1 sıkıntılımıydı?
N11'de olanlar çoğu karta vardı. Söylemedin ki hani hangi kartın olduğunu sizde. Si*erji'de ki sistemlerde yok ama.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doruk çelik
N11'de olanlar çoğu karta vardı. Söylemedin ki hani hangi kartın olduğunu sizde. Si*erji'de ki sistemlerde yok ama.
Hocam ekran kartını sormuşsunuz onu görmemiştim, radeon 570 var

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,079
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doruk çelik
Hayır 🤦‍♂️, kredi kartı olarak 😄.
hee o anlamda kart dmfgkjlndfmlkgdf, valla hocam arkadaş alacağından bir şey söyleyemiyorum şuanda yattığı için. Ama maximum, axess ve paraf kullanıyordu galiba. yarın alıcak sistemi, eğer gece cevap alabilirsem yazarım.

Top Bottom