Beyler arkadaş sistem arıyor hazır ince hesaptan. Benden de yardım istedi bende önerdimde sizede danışayım. Çocuğun tek bir şartı var nvidia istiyor ekran kartını![]()
31k ya aynısından attım bende 7600 lüsü hatta. Bu bütçeye zaten 16gb ekran kartı gelmez![]()
Ventus | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Amd Tarafında Mevcut 9060XT31k ya aynısından attım bende 7600 lüsü hatta. Bu bütçeye zaten 16gb ekran kartı gelmez
Amd işlemcili olmazmıAmd Tarafında Mevcut 9060XT
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amd Ekran Kartlarına Ön Yargısını Kaldırıp Bunu Alsın Derim .
![]()
Meder Bronze | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Amd işlemcili olmazmı
Curios alınır haa atayım biBütçe Varsa En Mantıklısı İlk Sıradaki .
![]()
Space 9060XT | AMD Ryzen 5 9600X | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
![]()
Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
![]()
Curious 9060XT | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Evet Alınır .Curios alınır haa atayım bi
İşte uyardım umarım beynini kullanır. Biraz eşşeklik var. 50k bütçesi var monitör ekipman dahil. Gidip 3-4k lık mouse bakıyor diyorum 7k ya monitör al idarelik 5k ya da ekipmanları al 38-40k lık sistem al. DinlemiyorEvet Alınır .
Gidip NVİDİA Diye 8 GB VRAM Almasın .
Kasaya Ne Dedi ?İşte uyardım umarım beynini kullanır. Biraz eşşeklik var. 50k bütçesi var monitör ekipman dahil. Gidip 3-4k lık mouse bakıyor diyorum 7k ya monitör al 5k ya da ekipmanları al idarelik 38-40k lık sistem al. Dinlemiyor
Bende Birazdan Aktif Olmayacağım Pilim Tükendi Tükeniyor Hiç UyumadımAktif değil![]()