hocaelefondan çok anlamam,samsung s23 baktım fiyatı o civarlarında zaten iphone istemiyorum bütçeyi biraz artırıp iphone 13 alınabilir ancak android tercihim.O bütçede çok seçenek var. Aradığın özellikler?
Telefonda aradığın özellikleri soruyorum. En çok neye önem verirsin? Kamera, parlak ekran, hızlı şarj, daha iyi batarya. yazılım stabilitesi? Bunları önceliklere göre sıralarsan yardımcı olabilirim. O bütçede 4-5 tane çok başarılı cihaz var.hocaelefondan çok anlamam,samsung s23 baktım fiyatı o civarlarında zaten iphone istemiyorum bütçeyi biraz artırıp iphone 13 alınabilir ancak android tercihim.
Bütçe artabiliyorsa Samsung S24 artamıyorsa Samsung S24 FE veya Honor 200 Pro alabilirsiniz.Yakınlarda telefon almayı düşünüyorum bütçem başlıkta belirttiğim gibi ne önerirsiniz?
Kamera,ekran ve batarya.Telefonda aradığın özellikleri soruyorum. En çok neye önem verirsin? Kamera, parlak ekran, hızlı şarj, daha iyi batarya. yazılım stabilitesi? Bunları önceliklere göre sıralarsan yardımcı olabilirim. O bütçede 4-5 tane çok başarılı cihaz var.
Birde ekran/gövde oranıKamera,ekran ve batarya.
13T Pro, Honor 200 Pro ilk önereceklerim olur. S23, 24'de olabilir ama diğer 2 cihazın kamerası ve bataryaları daha iyi.Kamera,ekran ve batarya.
Teşekkürler hocam s23 ve s24 arasında işlemci farkları var ikisi arasında bir tercih yapılacak olsa fiyat farkına değer mi?13T Pro, Honor 200 Pro ilk önereceklerim olur. S23, 24'de olabilir ama diğer 2 cihazın kamerası ve bataryaları daha iyi.
İşlemci için değmez. Exynos sıkıntı değil diyorsan S24 alınabilir.Teşekkürler hocam s23 ve s24 arasında işlemci farkları var ikisi arasında bir tercih yapılacak olsa fiyat farkına değer mi?
Lens daha büyük ama kalite olarak samsungla karşılaştırmak hata. Amilar gemisi ile premium-orta segmenti karşılaştırıyorsun. Samsunga olan bu düşmanlık ne?13T Pro, Honor 200 Pro ilk önereceklerim olur. S23, 24'de olabilir ama diğer 2 cihazın kamerası ve bataryaları daha iyi.
Ekranı büyük güncellemesi çok olan telefon istiyorsan S24FE. Küçük bir cihaz istiyorsan S23. Exynosu dert etme çok sorun çıkmayacaktırYakınlarda telefon almayı düşünüyorum bütçem başlıkta belirttiğim gibi ne önerirsiniz?
hocam istediğim telefon küçük 6.1 inç olması tarafıyım.s23 şu anda bu büteçeye alınabilecek en iyi telefon mu?Lens daha büyük ama kalite olarak samsungla karşılaştırmak hata. Amilar gemisi ile premium-orta segmenti karşılaştırıyorsun. Samsunga olan bu düşmanlık ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekranı büyük güncellemesi çok olan telefon istiyorsan S24FE. Küçük bir cihaz istiyorsan S23. Exynosu dert etme çok sorun çıkmayacaktır