Neler Yeni

30-34k arası telefon önerisi

şahin doğan

80+ Platinum
Lens daha büyük ama kalite olarak samsungla karşılaştırmak hata. Amilar gemisi ile premium-orta segmenti karşılaştırıyorsun. Samsunga olan bu düşmanlık ne?
Premium orta ile amiral mi? Bu 2 cihaz neredeyse her noktada S23 ve S24'ü tokatlarlar. Lens daha büyük değil, sensörleri daha büyük. Kaliteden kastın nedir? Samsung'a düşmanlığım yok, daha iyisi varsa onu öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Premium orta ile amiral mi? Bu 2 cihaz neredeyse her noktada S23 ve S24'ü tokatlarlar. Lens daha büyük değil, sensörleri daha büyük. Kaliteden kastın nedir? Samsung'a düşmanlığım yok, daha iyisi varsa onu öneririm.
tabi diğer markalarda iyi fakat ilgi alaka olarak her marka bir değil mesela bir apple la samsungun müşteri destek ekibi ve garanti servis ekibi var bide diğer markalarınki var ben telefon alırken bunlara dikkat ediyorum deneyimli arkadaşlarıma soruyorum honor cihazını kullanan arkadaşımın cihazı şarj almıyordu bir kaç kez garantiye yolladı soket değiştiler düzeldi kullan dediler sonra geldi yine bozuldu yine gönderdi 4 kere oldu normalde garanti içinde aynı hata 2. kez alınırsa değişim hakkın doğuyor değişim için göndermesine rağmen telefonu yapıp yine ona gönderdiler biz apple la samsunga boşuna amiral demiyoruz ben 5 gün önce s22 aldım kamerası bozuk geldi lenste yanık vardı gölgelenme yapıyordu değişim için garantiye yolladım talebim kabul gördü ve ellerinde eğer s22 yoksa bir üst model olan s23 ten göndereceklerini bizzat bana söylediler yani demem o ki her zaman telefonun özellikleri seni 1-0 önde yapmaz bazen markanın desteğide 1-0 lık şartları 1-1 e taşır

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Sizin diger gönderilerde yazdığınız yorumlarıda okumuştum nedense gözümde samsunga karşı bir portre çizdiniz yanlış da olabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam istediğim telefon küçük 6.1 inç olması tarafıyım.s23 şu anda bu büteçeye alınabilecek en iyi telefon mu?
Evet en iyisi bana göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cerenn
hocaelefondan çok anlamam,samsung s23 baktım fiyatı o civarlarında zaten iphone istemiyorum bütçeyi biraz artırıp iphone 13 alınabilir ancak android tercihim.
android yerine ios daha iyi bir tercih olur dediğin gibi 13 alabilirsin ama illa android diyorsan samsung s serisindeki telefonlar da iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,588
Üyeler
165,377
Son üye
Madwelia
Top Bottom