amd de fsr3 + afmf2 FG var yokluğunu hissettirmez ve rx7700xt gibi bir kartla dlss e ihtiyacınız olmaz kas gücü çok yüksek.ekran kartında nvidia istiyorum dlss3 teknolojisini kullanbilmek için
amd de fsr3 + afmf2 FG var yokluğunu hissettirmez ve rx7700xt gibi bir kartla dlss e ihtiyacınız olmaz kas gücü çok yüksek.ekran kartında nvidia istiyorum dlss3 teknolojisini kullanbilmek için
Peki asıl sistem 35k ya 16 gb v ram mi içeriyordu? Teşekkürler umarım 16gb vramli bir sistem bulabilirim.örnek sistem istediniz asıl sistemin stoğu kalmadı o yüzden atamadım. Sistem bu şekilde olacak diyerek attım
size önerdiğim 7700xt de 12gb vram var yeterli olur.Peki asıl sistem 35k ya 16 gb v ram mi içeriyordu? Teşekkürler umarım 16gb vramli bir sistem bulabilirim.
Ramleri ne yapmam gerekiyor?https://www.incehesap.com/infinity-storm-tavsiye-sistem-fiyati-76209/ bu makinayı 1tb ssd yapıp alabilirsin ilerde bi 16gb ram daha ekleyip 32gb yaparsın ramleride değiştirmeni öneririm mhz değeleri düşük bir tık.
Ramleri ne yapmam gerekiyor?
https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/İşte 16 gb v ramli sistemler maalesef benim bütçeye uymuyor uyan bir sistem varsa atarsanız sevinirim
Teşekkürler ama tebilon.com diye bir siteyi ilk defa duyuyorum sıkıntı çıkartmasın diğer arkadaşlarında sistem üzerindeki yorumu nedir acaba?https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/
başka konuda birisi önermişti gayet iyi sistem
30k ya 16gb dıPeki asıl sistem 35k ya 16 gb v ram mi içeriyordu? Teşekkürler umarım 16gb vramli bir sistem bulabilirim.
tebilon güvenilir site bende bu sistemi almayı düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun buaradaTeşekkürler ama tebilon.com diye bir siteyi ilk defa duyuyorum sıkıntı çıkartmasın diğer arkadaşlarında sistem üzerindeki yorumu nedir acaba?
Hocam biraz araştırdım fsr3 bildiğin görüntüyü çamur yapıyor ya afmf2 ne oluyor onu anlaymadım daamd de fsr3 + afmf2 FG var yokluğunu hissettirmez ve rx7700xt gibi bir kartla dlss e ihtiyacınız olmaz kas gücü çok yüksek.
fsr 3 ü kalite ve dengelide kullanırsanız sorun olmuyor afmf2 amd nin yeni frame generation güncellemesi amdnin softwarenin üzerinden hypr-rx açında fps 2 katına fırlıyor baya dikkatli bakılmadığı sürece bir şey farketmiyorsunuz. Kendim rx7800xt kullanıyorum daha hiç açma ihtiyacım olmadı denemek için açtığımda görüntü bana pek farklı gelmedi.Hocam biraz araştırdım fsr3 bildiğin görüntüyü çamur yapıyor ya afmf2 ne oluyor onu anlaymadım da
Anladım arkadaşın yukarda attığı sistem hakkında ne düşünüyorsunuz.fsr 3 ü kalite ve dengelide kullanırsanız sorun olmuyor afmf2 amd nin yeni frame generation güncellemesi amdnin softwarenin üzerinden hypr-rx açında fps 2 katına fırlıyor baya dikkatli bakılmadığı sürece bir şey farketmiyorsunuz. Kendim rx7800xt kullanıyorum daha hiç açma ihtiyacım olmadı denemek için açtığımda görüntü bana pek farklı gelmedi.
ssd yi 1tb yapıp alınabilir güzel sistemmiş.Anladım arkadaşın yukarda attığı sistem hakkında ne düşünüyorsunuz.