Neler Yeni

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
efe araci
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yiğit öztekin
var var kule tipi fan ile geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gelmiyormuş yanlış görmüşüm :D peerlees assasin yada biraz daha para vererek phantom spirit kule tipi modellerini alabilirsin ikisi de çok iyidir.
Sağolun ama ben günlerdir araştırıyorumda fsr sizin dediğiniz gibi değil hala çamur bir görüntü verdiği söyleniyor o yüzden çok arada kalıyorum yazılımsal sorunlarda yapabileceği söyleniyor

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
efe araci
Sağolun ama ben günlerdir araştırıyorumda fsr sizin dediğiniz gibi değil hala çamur bir görüntü verdiği söyleniyor o yüzden çok arada kalıyorum yazılımsal sorunlarda yapabileceği söyleniyor
hocam fsr ın çamur gibi görünte vermeis için dengeli veya kalite modundan aşşağısı olması gerekiyor çoğu oyunda fsr açmaya ihtiyacınız olmuyor zaten sağolsun amd kas gücüne abandığı için çok güçlü, yazılımsal sorun yapacağını söyliyen nvidia fanboyudur şu anda yazılımsal bir sorunu yok amdnin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yiğit öztekin
hocam fsr ın çamur gibi görünte vermeis için dengeli veya kalite modundan aşşağısı olması gerekiyor çoğu oyunda fsr açmaya ihtiyacınız olmuyor zaten sağolsun amd kas gücüne abandığı için çok güçlü, yazılımsal sorun yapacağını söyliyen nvidia fanboyudur şu anda yazılımsal bir sorunu yok amdnin.
Peki 16 gb ram ne kadar süre yeterli olur ne zaman değiştirmeyi önerirsin

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
efe araci
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yiğit öztekin
hocam 16gb rami şu an bile 32gb yapmanı öneririm ama acelesi yok 16gb ram hala yetebiliyor.
Gta 6 çıkacağı zaman 1tb m2 ssd ve 32 gb rame yükseltmeyi düşünüyorum uygun olurmu sizce

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
efe araci
Gta 6 çıkacağı zaman 1tb m2 ssd ve 32 gb rame yükseltmeyi düşünüyorum uygun olurmu sizce
uygun olur hocam 1tb ssd mi alıcaksınız ekstra olarak yoksa başka bir ssd mi alıcaksanızın eğer ana ssd ise 1 tb sata ssd daha mantıklı olur gibi onun harici 32gb rame o zaman yükseltebilirsiniz idare eder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yiğit öztekin
uygun olur hocam 1tb ssd mi alıcaksınız ekstra olarak yoksa başka bir ssd mi alıcaksanızın eğer ana ssd ise 1 tb sata ssd daha mantıklı olur gibi onun harici 32gb rame o zaman yükseltebilirsiniz idare eder.
Şuanda üzerinde 512 bulunuyor gta 6 çıkacağı zaman bu ssdyi çıkarıp 1tb lık ssd takmaktan bahsediyorum

Top Bottom