HmzaY
80+ Gold
Dahası
Elektrikli araçlar hakkında çok bilginiz yok sanırım.220bin km de
Elektrikli araçlar hakkında çok bilginiz yok sanırım.220bin km de
Ben bu araci alip 2 sene sonra 250bin km de 10bin € satamam bu km de arac alinmaz hocam. Tr de olsa yine para ederde avrupada direk hurdaya ver gitsin oluyorElektrikli araçlar hakkında çok bilginiz yok sanırım.
Elektrikli araçların mekanik araçlar gibi ömrü yoktur. Mekanik araç 250000km de düzgün kullanılmadıysa motor ömrünün %80i gitmiştir. Hasar sorunlar meydana gelir.Ben bu araci alip 2 sene sonra 250bin km de 10bin € satamam bu km de arac alinmaz hocam. Tr de olsa yine para ederde avrupada direk hurdaya ver gitsin oluyor
Bataryayı kaç bin kilometrede değiştirmek gerekiyor bilgin var mı. Arabanın yarı fiyatından fazla diyorlar. Bu arada her yerde var hocam o tarz insanlar. Bizimkiler çok düdüklediği içinde tr insanını sevmiyorlarElektrikli araçların mekanik araçlar gibi ömrü yoktur. Mekanik araç 250000km de düzgün kullanılmadıysa motor ömrünün %80i gitmiştir. Hasar sorunlar meydana gelir.
Ama elektrikli araçlarda mekanik parça sayısı az olduğu için bu ömür 2000000km dir. O da düzgün kullanılmamış bir elektrikli araç.
Ha almanyada bu kadar cahiller olduğunu bende bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. 10000 euro ya model s alabiliyorsam harika.
En cok arabadan sen anliyorsun knk o yüzden 220bin km de araba atiyorsun utanmasan 30bin de icten yanmali motorla 220bin de elektrikli araba neredeyse ayni kondisyon da diyecen. 1. Arabayi turkiyeye getirecem okudugunu anlama kapasiten olmadigi icin böyle abuk subuk cevaplar vermen dogal. Burada ki evde sarj standi yok ki zaten elektrikli arac almak istemiyorum. 2.si avrupa gibi ulkelerde aracin degerini belirleyen hersey meredeyse KMsi sen 230bin de tesla alirsin güzel kardeşim güle gule kullan 2 sene sonra aldigin paranin yarisina satar bakin benzine para vermedim diye övunursunElektrikli araçların mekanik araçlar gibi ömrü yoktur. Mekanik araç 250000km de düzgün kullanılmadıysa motor ömrünün %80i gitmiştir. Hasar sorunlar meydana gelir.
Ama elektrikli araçlarda mekanik parça sayısı az olduğu için bu ömür 2000000km dir. O da düzgün kullanılmamış bir elektrikli araç.
Ha almanyada bu kadar cahiller olduğunu bende bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. 10000 euro ya model s alabiliyorsam harika.
İlk teslalardan alan bir adam var (kötü pilli) video çekildiğinde 1609344 Km de pil sağlığı daha %83.Bataryayı kaç bin kilometrede değiştirmek gerekiyor bilgin var mı
En cok arabadan sen anliyorsun knk o yüzden 220bin km de araba atiyorsun utanmasan 30bin de icten yanmali motorla 220bin de elektrikli araba neredeyse ayni kondisyon da diyecen. 1. Arabayi turkiyeye getirecem okudugunu anlama kapasiten olmadigi icin böyle abuk subuk cevaplar vermen dogal. Burada ki evde sarj standi yok ki zaten elektrikli arac almak istemiyorum. 2.si avrupa gibi ulkelerde aracin degerini belirleyen hersey meredeyse KMsi sen 230bin de tesla alirsin güzel kardeşim güle gule kullan 2 sene sonra aldigin paranin yarisina satar bakin benzine para vermedim diye övunursun
Sen alir kullanirsin knk hayirli olsun simdidenİlk teslalardan alan bir adam var (kötü pilli) video çekildiğinde 1609344 Km de pil sağlığı daha %83.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle gelin usta ya vututututu digeri viiiiii diye gidiyoe2018 Model Civic Type-R
Hocam konu dışı ama bu arabaları uçakla getirsek ne kadar masraf çıkıyor?Agalar yaza dogru avrupadan araba alip turkiyeye getirecem vatandasliktan dolayi vergisiz girebiliyor 2 sene de bir 6ay sinir disinda durmali vs.
Aklimda iki secenek var asiri kararsizim.
1. Bmw m3/m4(km80.90k) spor bir araba getirip tadini cikarmak ya da
2. Mercedes S kasalar var 8-10 yasinda 50-60-70bin km de tam bir amiral gemisi. Yas 25 bmw hastasiyim ama mercedes S kasalar korkunc derece de güzel. Ailem ise suv al daha konforlu vs diyor. Sedan ya ful spor ya da S kasa düşünüyorum ama ikisi de %50-50 karar verirsem dayima arabayi aldirtip onun garajinda tutabilirim
Used Mercedes-Benz S 350 for sale - AutoScout24
Find new and used Mercedes-Benz S 350 offers on AutoScout24 - the largest pan-European online car market.www.autoscout24.comMesaj otomatik birleştirildi:
Used BMW M4 for sale - AutoScout24
Find new and used BMW M4 offers on AutoScout24 - the largest pan-European online car market.www.autoscout24.comMesaj otomatik birleştirildi:
Siz hangisini alirdiniz
Knk ne hic dusundum ne de arastirdim hic bilmiyorum ama şoyle soyeyeyim. Mesela turkiyeye 500km bir yerde arac 30bin€ ama 2500km uzakta ki arac 25bin€ olsun aradi ki 5bin€ icin ucakla getirmene degmez. Pahali yakin olani alman isine gelir. Anca cok degerli bir arabayi getireceksen mantikli olur senin icin. Ben çünkü normal basip getirecektim.Hocam konu dışı ama bu arabaları uçakla getirsek ne kadar masraf çıkıyor?
Ben Vietnam'dan getirmeyi düşünüyorum orada ucuza bulma ihtimalim yüksekKnk ne hic dusundum ne de arastirdim hic bilmiyorum ama şoyle soyeyeyim. Mesela turkiyeye 500km bir yerde arac 30bin€ ama 2500km uzakta ki arac 25bin€ olsun aradi ki 5bin€ icin ucakla getirmene degmez. Pahali yakin olani alman isine gelir. Anca cok degerli bir arabayi getireceksen mantikli olur senin icin. Ben çünkü normal basip getirecektim.
Gerçekten doğruysa çok iyi. Togg ne olacak onuda çok merak ediyorumİlk teslalardan alan bir adam var (kötü pilli) video çekildiğinde 1609344 Km de pil sağlığı daha %83.