HmzaY 80+ Gold Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 5,259 Dahası Reaksiyon skoru 2,309 Konum Nazarick İsim Hamza Y İlgilendiği Kategoriler Little Bit Everything 27 Şubat 2024 #27 Karacabey yazmış: Togg ne olacak onuda çok merak ediyorum Devamı için tıklayın... ısı pompası olmadığı için pil çok uzun ömürlü olmaz.
Karacabey yazmış: Togg ne olacak onuda çok merak ediyorum Devamı için tıklayın... ısı pompası olmadığı için pil çok uzun ömürlü olmaz.
Karacabey 80+ Bronze Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1,843 Dahası Reaksiyon skoru 730 İsim Abdullah 27 Şubat 2024 #28 HmzaY yazmış: ısı pompası olmadığı için pil çok uzun ömürlü olmaz. Devamı için tıklayın... iPhone gibi gösteriyorsa şarj sağlığını sorayım. Saniyede kullananlar var. Bazı patronlar almış
HmzaY yazmış: ısı pompası olmadığı için pil çok uzun ömürlü olmaz. Devamı için tıklayın... iPhone gibi gösteriyorsa şarj sağlığını sorayım. Saniyede kullananlar var. Bazı patronlar almış
HmzaY 80+ Gold Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 5,259 Dahası Reaksiyon skoru 2,309 Konum Nazarick İsim Hamza Y İlgilendiği Kategoriler Little Bit Everything 28 Şubat 2024 #29 Karacabey yazmış: iPhone gibi gösteriyorsa şarj sağlığını Devamı için tıklayın... göstermesi lazım ama bilmiyorum togg yazılımını
Karacabey yazmış: iPhone gibi gösteriyorsa şarj sağlığını Devamı için tıklayın... göstermesi lazım ama bilmiyorum togg yazılımını