Tebilona gir tebilon vega tsyr yaz çıkan sistemin ramini 32gb yap ssdyi 1tb yap sıvı soğutma al kalanaMerhaba 30-36k arası sistem alıcağım önerilerinizi bekliyorum
Oyun oynacaksan nvidia mantıksız nvidia fanboyluğuna gerek yok bende senin gibiydim rx 7700xt aldım keşke daha önceden alsaymışım dedimhocam amd değilde nvidia düşünüyorum
+olarak amdnin oyunlardaki görüntü kalitesi bana daha iyi geliyor ve amdde smart axes memory afmf2 fsr3 rsr gibi oyun teknolojileride var yayın yapacaksanda güzel bir kartOyun oynacaksan nvidia mantıksız nvidia fanboyluğuna gerek yok bende senin gibiydim rx 7700xt aldım keşke daha önceden alsaymışım dedim
Yani daha önce rx580 kullandım pek memnum değildim fakat dediğiniz gibiyse biraz aklıma yattıOyun oynacaksan nvidia mantıksız nvidia fanboyluğuna gerek yok bende senin gibiydim rx 7700xt aldım keşke daha önceden alsaymışım dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
+olarak amdnin oyunlardaki görüntü kalitesi bana daha iyi geliyor ve amdde smart axes memory afmf2 fsr3 rsr gibi oyun teknolojileride var yayın yapacaksanda güzel bir kart
Rx 580 zaten sıkıntılı bir kart eski konularıma bakabilirsin 8 sayfalı bir konum var amd ekran kartı alınır mı? diye orayıda inceleyebilirsiniz oyun oynayacaksan nvidia almak pek mantıklı değil rx7700xtden bi tık daha pahalı olan 4060ti rx 7700xt den %20 daha güçsüz oyun performansındaYani daha önce rx580 kullandım pek memnum değildim fakat dediğiniz gibiyse biraz aklıma yattı
Nasıl yani?peki hangilerini alayım?
Nasıl yanipeki hangilerini alayım?
anladım nvidia tercih etmemin nedeni dlss 3 ve rtx gibi durumlarRx 580 zaten sıkıntılı bir kart eski konularıma bakabilirsin 8 sayfalı bir konum var amd ekran kartı alınır mı? diye orayıda inceleyebilirsiniz oyun oynayacaksan nvidia almak pek mantıklı değil rx7700xtden bi tık daha pahalı olan 4060ti rx 7700xt den %20 daha güçsüz oyun performansında
Ramleri 32 ssdyi 1tb yap yazmışssın ya hangi ram i seceyim diyorum aynı ram i 2 mi yapayım yoksa başka bi secenek mi?Nasıl yani?
Nasıl yani
anladım nvidia tercih etmemin nedeni dlss 3 ve rtx gibi durumlar
Ramleri 32 ssdyi 1tb yap yazmışssın ya hangi ram i seceyim diyorum aynı ram i 2 mi yapayım yoksa başka bi secenek mi?
Corsair venganice nasıl yazıldığını unuttum bende anu kullanıyorum şuan pch vega v5 ile almıştım ssdyide wd sn580 yap sıvı soğutuyuda 3000 civarında 360mm soğutucu vardı onu yap tam hatırlamıyorumanladım nvidia tercih etmemin nedeni dlss 3 ve rtx gibi durumlar
Ramleri 32 ssdyi 1tb yap yazmışssın ya hangi ram i seceyim diyorum aynı ram i 2 mi yapayım yoksa başka bi secenek mi?