Çözüldü✓ 30 - 40 bin arası gaming laptop önerisi

Adamın konu başlığına yazdığı mesajda 30-40.000TL yazmış ve bütçenin 35.000 civarlarında olmasını talep etmiş gitmişsin 45.000TL ücretlik laptop önermişşin,"5 daha koy gamegaraj al" demek ne kadar kolay dimi?😀

Erazer,Excalibur hakkında ordan buradan saçma sapan bilgilere ısınma sorununun olduğunu öğrenmiş burada provokatörlük yapıyorsun,iyiki gamegaraj diye bir marka öğrendin he sonra nasıl öneri yapardın😀
Provakatör gördüğünüzde alıntı bile yapmayın gülün geçin. Herkes istediğini önermekte özgür. Beğendiğini konu sahibi seçsin alsın, en son bir provakatör bana takıldı sonra bir baktım Casper indirim konusunda link istemiş. Dedim sen ne arıyorsun ya ben almaya niyetim yoktu diye yalan söylüyor. Link istiyorsan demek ki merak etmişsin sonuçta.

Bedava verseler bile almam diyenlere emin olun bedava olsa ilk stokları onlar bitirir. 😂

Bunların mesajını alıntılamak veya cevap vermek sevindiriyor. 😁

Adamın konu başlığına yazdığı mesajda 30-40.000TL yazmış ve bütçenin 35.000 civarlarında olmasını talep etmiş gitmişsin 45.000TL ücretlik laptop önermişşin,"5 daha koy gamegaraj al" demek ne kadar kolay dimi?😀

Erazer,Excalibur hakkında ordan buradan saçma sapan bilgilere ısınma sorununun olduğunu öğrenmiş burada provokatörlük yapıyorsun,iyiki gamegaraj diye bir marka öğrendin he sonra nasıl öneri yapardın😀
Erazer 4060lı modelini kullandım.Isındığı apaçık ortada.Boş muhabbeti uzatma.35k ya güzel oyun için laptop yok.Sen öner bakayım bir de sıkıntısız 35kya laptop.

Erazer 4060lı modelini kullandım.Isındığı apaçık ortada.Boş muhabbeti uzatma.35k ya güzel oyun için laptop yok.Sen öner bakayım bir de sıkıntısız 35kya laptop.
Önerdim ya kör müsün 😀

30-40 bandındaki Attıkların hep sorunlu hp dışında
Victus 15 de sorunlu. Throttling problemleriyle meşhur victus 15 serisi. 16 ların soğutması daha iyi ama onların da hall sensör problemi var.

Hocalar hâlâ kafam karışık herkes sohbet yerine açtığım konu ile ilgilenebilir mi rica ediyorum

İyice çorba ediyorsunuz yok o sorun var yok bu sorun var ya kardeşim hangi laptopu alacak bu millet

evet doğru söylüyorsun malzeme kalitesi bence düşük fakat 30 40k bandına özellik olarak baktığımız güzel şeyleri var ve bunların galiba sınırsız garanti olayı teknik servis olayı falan vardı doğru mu hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,294
Üyeler
192,676
Son üye
Lyrazed
Geri