Neler Yeni

30 40k iPhone önerisi

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eagle
Biz sizin yasinizdayken zar zor telefonlarimiz olurdu, hatta hic olmazdi. 10 yasindan 17 yasima kadar Lise sona kadar 3310 kullandim. Ohooo hooo.

Xiaomi telefonun da iyi hem, hıh android ve eski diyip de kenara atmazdim ben yerinde olsam. Ve o 40 bin lirayi da biriktirir araba alirdim yillar sonra ama neredeeeee... Hayat size guzel en yeni modellerle ve cebinizde bol para ile... Benim, ailemin, ablalarimizin, abilerimizin 80-90'lar ile 2005'in sonuna kadar cektigimiz sıkıntıları cekseydiniz anlardin ne demek istedigimi.

Allah ISLAH etsin.
20 yaşımda g20 alcam Allah'ı izniyle planlarım var araba dert değil çok şükür

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Arda Akel
20 yaşımda g20 alcam Allah'ı izniyle planlarım var araba dert değil çok şükür
Al al. Kendine musluman. Demiyor baskalari ne durumda, gercekten para ile hava atmaya luzum var mi diye.

Yazik.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eagle
Al al. Kendine musluman. Demiyor baskalari ne durumda, gercekten para ile hava atmaya luzum var mi diye.

Yazik.
Tabii ki de yiyeceğim ve elhamdülillah müslümanım o zaman sen sıcak yatağından kalk gel yanıma sabahın yedisinde buz gibi inşaata tesisat çek gö*tün donsun burnunu çeke çeke güneşte ısınmaya çalışarak yap bakayım sonra gel bana diğerlerini düşünmüyorsun de onlarda çalışsın onlarda alsın benim elim ayağım var çalışıyorum sende burda bana laf söyleme git çalış seninde olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bilirim sıcak yatakda 10 11 e kadar yatmayı ama benim hayallerim var... Ve bununda bir bedeli var köle olmadan Mısır'a sultan olunmaz

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Arda Akel
Tabii ki de yiyeceğim ve elhamdülillah müslümanım o zaman sen sıcak yatağından kalk gel yanıma sabahın yedisinde buz gibi inşaata tesisat çek gö*tün donsun burnunu çeke çeke güneşte ısınmaya çalışarak yap bakayım sonra gel bana diğerlerini düşünmüyorsun de onlarda çalışsın onlarda alsın benim elim ayağım var çalışıyorum sende burda bana laf söyleme git çalış seninde olsun

Bende bilirim sıcak yatakda 10 11 e kadar yatmayı ama benim hayallerim var... Ve bununda bir bedeli var köle olmadan Mısır'a sultan olunmaz
Valla yazik. Iste gutmelik bir koyun daha.

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Arda Akel
Sen yatarken ben soğukta çalışıyorsam ben yerkende sen izlemeye mahkumsun hadi sürün gidiyor arkada kalma
Sanki ben calismiyorum ha. Izin gununde kimlerle ugrasiyorum ya, Allah'im akil ver su kullarina bana verdigin gibi.

Hemen saldiriya gecti. Yazik. Valla yazik.
Allaha emanet ediyorum seni cahil

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Arkadaşlar selamlar 17 yaşındayım birinden 50k alacağım var yakında vericek ve telefonumu değiştirmek istiyorum şuanki kullandığım cihaz Xiaomi 11t 2022 Ağustosda yd cihazı olarak sıfır aldım 2 sefer de ımeı attırdım cihaz halen çok iyi aslında bütün ihtiyaçlarımı karışılıyor ama artık Xiaomi gerçeği ufak Ufak donuyor ama hemen geri topluyor hiç iPhone kullanmadım ama çevremde herkese görüyorum heves için diyelim iPhone istiyorum yok beğenmedim diyelim muhtemelen çok değer kaybı olmadan 2 3k zararla satıp Samsung a geçerim şimdi elimdeki paranın hepsinide vermek istemiyorum 35 40k ya iPhone almak değermi işim gereği fotoğrafları güzel çekmesi önemli oyun arada pubg oynarım o kadar genelde sosyal medya müzik ve fotoğraflar arasındayım gün içinde yoğun kullanıyorum 20 80 pile dikkat ederim ama illaki yetmiycek yanımda powerbank ile gezerim muhtemelen
iphone 14 ve 13 arasinda fazla bir fark yok ikiside 30-40 arasında 60hz falan diyenler var ama kalite diye bir gerçek var 60hz olmasina ragmen samsungdan daha kaliteli bir ekrana sahip kafana hiç takılmasın bence 13 al geç yada az da olsa biraz yeni olsun dersen 14 al

Biz sizin yasinizdayken zar zor telefonlarimiz olurdu, hatta hic olmazdi. 10 yasindan 17 yasima kadar Lise sona kadar 3310 kullandim. Ohooo hooo.

Xiaomi telefonun da iyi hem, hıh android ve eski diyip de kenara atmazdim ben yerinde olsam. Ve o 40 bin lirayi da biriktirir araba alirdim yillar sonra ama neredeeeee... Hayat size guzel en yeni modellerle ve cebinizde bol para ile... Benim, ailemin, ablalarimizin, abilerimizin 80-90'lar ile 2005'in sonuna kadar cektigimiz sıkıntıları cekseydiniz anlardin ne demek istedigimi.

Allah ISLAH etsin.
isteyen istedigini alir size ne ? parası var aliyor seninde olsun istedigini yap allah bence sizin gibileri islah etsin herhangi biri anlının akıyla heves ettiği birşeyi alıyor ve siz deger bilmiyorsunuz diyip hevelerini kursağında bırakıyorsunuz yeni bir teknolojiye sahip olmak ayıp mı ? yanlış mı? ayıpsa sanane yanlış sa sanane allah mısın ? peygamber misin ? cocugun annesi yada babasımısın ? seni ne ilgilendirir asıl deger bilmeyen sizlersiniz bu devirde bu kadar geride kalmış ülkede hala düzgün şekilde para kazanıp hayallerini gerçeklestirebilen kisiler olduguna dua edin. asıl ayıp yapan sizlersiniz

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: egle

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eagle
Sanki ben calismiyorum ha. Izin gununde kimlerle ugrasiyorum ya, Allah'im akil ver su kullarina bana verdigin gibi.

Çalışıyorsan sende ye bana burda laf atma sanada ("Yazik. Valla yazik.") sende Allah'a emanet ol cahil müslüman kardeşim

iphone 14 ve 13 arasinda fazla bir fark yok ikiside 30-40 arasında 60hz falan diyenler var ama kalite diye bir gerçek var 60hz olmasina ragmen samsungdan daha kaliteli bir ekrana sahip kafana hiç takılmasın bence 13 al geç yada az da olsa biraz yeni olsun dersen 14 al

isteyen istedigini alir size ne ? parası var aliyor seninde olsun istedigini yap allah bence sizin gibileri islah etsin herhangi biri anlının akıyla heves ettiği birşeyi alıyor ve siz deger bilmiyorsunuz diyip hevelerini kursağında bırakıyorsunuz yeni bir teknolojiye sahip olmak ayıp mı ? yanlış mı? ayıpsa sanane yanlış sa sanane allah mısın ? peygamber misin ? cocugun annesi yada babasımısın ? seni ne ilgilendirir asıl deger bilmeyen sizlersiniz bu devirde bu kadar geride kalmış ülkede hala düzgün şekilde para kazanıp hayallerini gerçeklestirebilen kisiler olduguna dua edin. asıl ayıp yapan sizlersiniz
Parti kur oy vercem

Hocam 13 ile 14 arasında bir fark yok evet ama sırf yeni olsun diye 10k verilirmi bende değmez sizce 1 nesil geri olsun

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek

200tl atayım forum hesabını sil

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Çalışıyorsan sende ye bana burda laf atma sanada ("Yazik. Valla yazik.") sende Allah'a emanet ol cahil müslüman kardeşim

Parti kur oy vercem

Hocam 13 ile 14 arasında bir fark yok evet ama sırf yeni olsun diye 10k verilirmi bende değmez sizce 1 nesil geri olsun
yani sizde haklisiniz yeni olsun diye 10k verilmez.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek

Parti kur oy vercem

hocam iphone13 sizin işinizi hayli hayli görür

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam