Neler Yeni

30 Bin ₺ Bütçe ile Iphone Önerisi

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Ahmet
Bütçe
30000
Merhaba arkadaşlar hepinize merhaba, halihazırda kullanmakta olduğum telefonu (Redmi 12C) değiştirecegim ve artık Iphone kullanmak istiyorum bugüne kadar hep Android kullandım ve Iphone'a geçme kararı aldım. Lütfen öneride bulunurken Android telefon onermeyin, İPhone'u instagramda vs. arayüzü daha iyi olduğu icin, arka kamera kalitesini beğendiğim için ve bataryaya önem vermediğim, oyun oynamadıgım için istiyorum. Bütçe tam olarak 30 bin ₺ 1 kuruş dahi çıkamam
Onerilerinizi bekliyorum teşekkür ediyorum

chade

80+ Bronze
bu paraya anca iphone 12 alırsın ama o telefona da 30k ya yakın vermek enayilikten başka nedir bilmiyorum. yurtdışı alabilirsen çok daha üst modelleri alırsın

exa_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Sedat Eren
Merhaba arkadaşlar hepinize merhaba, halihazırda kullanmakta olduğum telefonu (Redmi 12C) değiştirecegim ve artık Iphone kullanmak istiyorum bugüne kadar hep Android kullandım ve Iphone'a geçme kararı aldım. Lütfen öneride bulunurken Android telefon onermeyin, İPhone'u instagramda vs. arayüzü daha iyi olduğu icin, arka kamera kalitesini beğendiğim için ve bataryaya önem vermediğim, oyun oynamadıgım için istiyorum. Bütçe tam olarak 30 bin ₺ 1 kuruş dahi çıkamam
30k bütçeye 2.el ip13 öneririm çünkü ip12 fln alırsan 1-2 yıla güncelleme sıkıntısı yaşarsın ama o fiyata samsung s23 fln alabilirsin veya yakında s24 fe çıkacak onu bekle

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
30k bütçeye 2.el ip13 öneririm çünkü ip12 fln alırsan 1-2 yıla güncelleme sıkıntısı yaşarsın ama o fiyata samsung s23 fln alabilirsin veya yakında s24 fe çıkacak onu bekle
Hocam 13 ile 12nin arasında çok fark var mı

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
YD 15 PRO MAX alırdım.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Ahmet

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam onu actırmak vs çok para telefon parası kadar da actırmaya veremem
Mesaj otomatik birleştirildi:

S23 gelir mi hocam
Açtırma hocam. Zaten çift simli 8 ay kullanılıyor sanırım :) Kalan 4 ayda da yanında bir telefon taşırsın. Ya da hiç bulaşma iPhone'a, S23 Ultra Server kayıtlı al geç.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Ahmet
Tamamdır hocam öneriniz için teşekkür ederim
Açtırma hocam. Zaten çift simli 8 ay kullanılıyor sanırım :) Kalan 4 ayda da yanında bir telefon taşırsın. Ya da hiç bulaşma iPhone'a, S23 Ultra Server kayıtlı al geç.

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
ben tercıhımı s23 den yana yaptım YD bulasmak ıstemedım

exa_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Sedat Eren
Hocam onu actırmak vs çok para telefon parası kadar da actırmaya veremem
Mesaj otomatik birleştirildi:

S23 gelir mi hocam
ip12 den daha iyi emin ol ip13-14 ile kamera konusunda kıyaslanıyor güncelleme konusunda kafan rahat olur seni üzmez şu anki fiyatı ile

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
berkay türküm
12 veya daha alt bir model alma

Top Bottom