Bunu öneririm30bin TL'ye kadar laptop önerebilir misiniz?
Bunu öneririm
Olmazsa arkadaşın attığınkLaptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Hp Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA 8gb RTX4060 Ryzen 5 7640HS 16GB Ram 512GB SSD 16.1 Inç Fhd 144Hz Taşınabilir Bilgisayar
Bu fiyat bandında öneremeyiz alabilceklerinden en mantıklısı Asus olacaktırIntel işlemcili olarak ne önerebilirsiniz
Buda güzelmiş he alasım geldiBunu öneririm
Olmazsa arkadaşın attığınkLaptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Al kanka güzel cihazBuda güzelmiş he alasım geldi
Attığımı almayı düşünüyordum ama bu daha iyi gibi, youtubeda forumlarda delan biraz olumsuz şeyler gördüm attığımla alakalı bilmiyorum kararsızımAl kanka güzel cihaz![]()
kanka bunun peşin fiyata taksitli satıldığı biyer yok mu yaHp Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA 8gb RTX4060 Ryzen 5 7640HS 16GB Ram 512GB SSD 16.1 Inç Fhd 144Hz Taşınabilir Bilgisayar
Dediğim asusu al daha iyiAttığımı almayı düşünüyordum ama bu daha iyi gibi, youtubeda forumlarda delan biraz olumsuz şeyler gördüm attığımla alakalı bilmiyorum kararsızım
Aynen öyle yapacağımDediğim asusu al daha iyi
Victusu gömer
Yok reiskanka bunun peşin fiyata taksitli satıldığı biyer yok mu ya