Hocam konuyla biraz alakasız ama neden genellikle pearless öneriyorlar phantom spirit aynı fiyata bulunurken bir artısı falan mı var acaba pearless inassasin peerless alın gaming gen tr den oda 1500 TL
Daha iyi daha güçlü yabancılar öyle diyor testlerdede öyleHocam konuyla biraz alakasız ama neden genellikle pearless öneriyorlar phantom spirit aynı fiyata bulunurken bir artısı falan mı var acaba pearless in
Pearless mi phantomdan daha iyi hocam ?Daha iyi daha güçlü yabancılar öyle diyor testlerdede öyle
Hocam videodaki non se olan versiyonu ki phantom spirit se videoda yok bile5. Dakka
Konudan sapma konu açHocam videodaki non se olan versiyonu ki phantom spirit se videoda yok bile
32gb ram gerekli o sisteme 8gb ram takarsan sürekli hata alırsın çünkü o sistem 2k da ultrada çok rahat oynatacak seviye de bf2042 bile şuan bende 1080p de 22gb ram harcıyor
Hocam alakasız biraz kusura bakmayın ama bunları aldıktan sonra mı yaptın yoksa alırken mi müsait olursaniz özeldende yazarsanız sevinirim aynı sistemden var merak ettimBen hazır aldım 4070
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vok friyday 30 a aldım kasayı bide anakartı yükseltim ramide renkli yaptım