%30 CPU KULLANIMI SORUNU

Sistem optimal değil. En az %15 tek kanal ram kullandığın için işlemcinden kayıp var zaten. Ama senin için az önce test ettim. 3080+12400F 5.2ghz sistem ile cs2 değerleri bu şekilde. Oyun motorunda "cap" olduğu için işlemcinin ve ekran kartının alanı olmasına rağmen daha fazla kullanılamıyor maalesef. Bu bütün online oyunlar için geçerli. Cs2 için bu saatten sonra çözüm aramana gerek yok. Konuya attığım ilk mesajda da söyledim. Sorun olmayan yerde çözüm arıyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle
peki hocam şimdi ben render yaparkende bu az kullanımla mı devam edicem artı mesela neden kullanamaz ben şimdi 360 veya 540 monitör almayı düşünüyordum bunun içinde bu fps garip yani kullanan nasıl 500 600 fps alıyor onu anlamadım

peki hocam şimdi ben render yaparkende bu az kullanımla mı devam edicem artı mesela neden kullanamaz ben şimdi 360 veya 540 monitör almayı düşünüyordum bunun içinde bu fps garip yani kullanan nasıl 500 600 fps alıyor onu anlamadım
Optimal bir setup ile maks 500 görüyor ve yer yer 360-380e düşüyor. Öyle 600-500 hikaye. Evet özellikle render işlemlerinde işlemci hemen hemen yarı gücünde çalışacaktır.

Optimal bir setup ile maks 500 görüyor ve yer yer 360-380e düşüyor. Öyle 600-500 hikaye. Evet özellikle render işlemlerinde işlemci hemen hemen yarı gücünde çalışacaktır.

tamamdır hocam teşekkürler desteğin için aldığımdan beri aklımı kurcalıyor bu durum ama şu limitleri kaldırıp bi tekrar deneyeceğim

tamamdır hocam teşekkürler desteğin için aldığımdan beri aklımı kurcalıyor bu durum ama şu limitleri kaldırıp bi tekrar deneyeceğim
Dene ama bir şey ifade etmez. Sistem için yapacağın 2 şey var. Birincisi adam akıllı bir soğutucu almak. İkincisi CL28-30 6000MTs dual kit ram almak. İşlemcinini daha verimli kullanmak istersen Z serisi bir anakarta geçip O.C yapabilirsin. Bunların dışında yapabileceğin pek bir şey yok. Kolay gelsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,024
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri