f710 da oyun oynarken kopma felan yaşar mıyım![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet ben kullanıyorum windows10'da bağlantı problemleri olabiliyor Logitech driver çıkarmıyor imzasız yazılımlarla veya farklı yollarla geçici çözümleri var kopmalarla uğraşmamak için f310 al geç.f710 da oyun oynarken kopma felan yaşar mıyım
Sanmam.f710 da oyun oynarken kopma felan yaşar mıyım
Hocam sizinki wireless olan modeli mi?monster gamepad olarak görünüyor hocam bizzat kendim kullanıyorum tak çalıştır cihaz
aaa pardon hocam farklı modeli gelmiş benim ki eski tip olanı pardonHocam sizinki wireless olan modeli mi?
Hocam gc20 veya gc30 fiyatını hakeder miLogitech F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Düğmeli Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert : Amazon.com.tr
Logitech F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Düğmeli Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr![]()
LOGITECH G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad | Lacivert Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad | Lacivert fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananwww.mediamarkt.com.tr
Hocam aliexpress ile 10 dolar kampanyası var. Bu ürünü kampanyayla 260 a aldım. Vergi de kapıda 50 tutacak. 310 a gelmiş olacak. Bu fiyat bandındaki bütün gamepadlerden iyi ve kaliteli. Tavsiye ederimkablosuz olmasını ve kopma gibi sorunlar yaşamak istemiyorum
monster pusat pro alıcaktım fakat onu kablosuz şekilde kullanırken gamepad olarak görmüyormuş o yüzden vazgeçtim