Neler Yeni

300-350k araç önerisi

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
İçinde otururken rahat rahat oturabileceğim doblo tarzı bagajı buyük bu tarzda bi araba daha faydalı olur araca aksesuar vs de yapılacak bulduğunuz gördüğünüz araçlar varmı illaki doblo tarzı olmak zorunda değil ama o şekilde olursa 1 tık daha iyi olur

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İçinde otururken rahat rahat oturabileceğim doblo tarzı bagajı buyük bu tarzda bi araba daha faydalı olur araca aksesuar vs de yapılacak bulduğunuz gördüğünüz araçlar varmı illaki doblo tarzı olmak zorunda değil ama o şekilde olursa 1 tık daha iyi olur
Reis fiorino bulursan o paraya kaçırma derim.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Murat
Aynı bütçeyle ben de araç arıyorum ve o kadar kararsızım ki. 2015 modele kadar birçok farklı araç alınabiliyor kafam çok karışık. 2006 model falan sağlam bir şey alayım dediğimde bu sefer neden 18-19 yaşında yorulmuş bi araba alayım ki diyorum sonra 2012 model olanlara bakıyorum bu sefer de temiz denilebilecek pek bir araç yok çoğu ağır hasar kayıtlı. Hasar kayıtsız olsun km'si düşük olsun dediğim zaman da bu sefer hor kullanılmış filo (şirket) araçları çıkıyor ya da taksi çıkması. Sedan için şu an kafamdaki seçenek ford focus 2009 model, hatchback için de megane 3 var aklımda. Bakalım hangisi denk gelir bilmiyorum şimdilik. Sana önerim temiz gördüğün ilk araca yapış direkt, hiç kaçırma. Milletin lafına bakarak araba alınmaz. Çok iyi araştır sahtekarlara inanma sorgula sorgulattır neyi var neyi yok öğren sonra içine siniyosa al. Şu alınır bu alınır diye kimseden tavsiye almaman senin için daha iyi. Millete göre hiçbir araba alınmaz her araba kötü. Madem kötü insanlar neden alıyor biniyor yüzbinlerce kilometre yapıyor dimi? Neyse uzun lafın kısası parana göre en iyi ne geliyosa al, iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom