300-400 TL Hoparlör Önerisi

Manirery

80+
Reaksiyon skoru
14
Aynı konuyu tekrardan açıyorum, kusura bakmayın. Bass hastasıyım bassları beni tatmin etmeli, 2+1 veya 4+1 olabilir. Z213 önerisi yapıldı fakat bazı kişiler yeterince iyi ses vermiyor diyor. Kararsız kaldım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Bass hastasıysan eğer bu tarz oyuncak sayılacak modellere hiç bakma ikinci el sitelerden Logitech Z2300 veya Z623 gibi bass gücüyle camı çerçeveyi titreten modellere bak derim. Ayrıca Z213'e o para asla verilmez bence.

Bass hastasıysan eğer bu tarz oyuncak sayılacak modellere hiç bakma ikinci el sitelerden Logitech Z2300 veya Z623 gibi bass gücüyle camı çerçeveyi titreten modellere bak derim. Ayrıca Z213'e o para asla verilmez bence.
z313 aldım gayet memnunum teşekkürler.

z313 aldım gayet memnunum teşekkürler.
Kanka merhaba bende z213 almayı düşünüyorum bende bass çok severim ama tatmin etmez gibime geliyor ya şu anda kullandığım 2+1 hoparlörde bass sadece titriyor hiç bir şey hissettirmiyor sence z213 alsam tatmin olur muyum bassı hissettiriyormubide senden rica etsem instagram adresini veya telefon nuamranı verebilirmisin ? @Manirery

Geri