Lumberjack veya pull and bear bakabilirisn o fiyat bandinda güzel rahat ayakkabıları var. Bende 2 tane Lumberjack var 2 sinden de memnunum gayet rahatArkadaşlar selam günlük dışarda giymek için 300 400 TL bandında önerdiğiniz ayakkabılar nelerdir? ayak numaram 43 varsa link atarsanız sevinirim
hocam o fiyatlara dolap tarzı yerlerden az kullanılmış converse tarzı ayakkabılar alabilirsiniz, ya da normalde 400-500 arası satılıp da hiç kullanılmamış ayakkabıları da uyguna bulabilirsinizArkadaşlar selam günlük dışarda giymek için 300 400 TL bandında önerdiğiniz ayakkabılar nelerdir? ayak numaram 43 varsa link atarsanız sevinirim
4 ay önce under armour 360 a aldım 3 ay önce skechers 450 aldım. Ne ara bu fiyatlar bu raddelere geldi anlamıyorum ki. Puma 300 e kadar rahat rahat bulunabilen markaydı.
Arkadaşlar selam günlük dışarda giymek için 300 400 TL bandında önerdiğiniz ayakkabılar nelerdir? ayak numaram 43 varsa link atarsanız sevinirim
hocam diğer arkadaşlarında fikirlerine uyarak sanırım lumberjack markasından alacağım. flo kodunu verirsen sevinirimFLO dan alırsan , 23 nisana kadar 50 TL hediye kodu var , ayakkabı almıştım 2 tane ozman vermişlerdi. Benim ihtiyacım yok ,sana verim hocam.merak etme para felan istemiyorum helali hoş olsun
Hocam lumberjack almayın derim. Şahsen 2 kere lumberjack model ayakkabı aldım ya koku yapıyor ya da çok çabuk yıpranıyor.hocam diğer arkadaşlarında fikirlerine uyarak sanırım lumberjack markasından alacağım. flo kodunu verirsen sevinirim