black_eagle
80+
Seat Arona satıyor arkadaşım yeni aldı. 419 filan istiyordu.
Ben senin gibi boşmu geziyorum be kardeşim. Zamanımı kirletmiyorum senin gibi. Kendimi geliştiriyorum ve İstanbulda köy yolları ne alakaLafı nerenden anlıyorsun bilmiyorum ama liseli birisi ancak köy yollarında araba kullanır babasının yanında. Hani diyorsun ya ben senin kullanmadığın arabaları kullandım diye ancak böyle yollarda kullanırsın zaten. Ayrıca 23 yaşında olmamın dışında problem yok.
Yaşın önemi yok bak kardeşim bilmeyebilirsin yanlış bilebilirsin normal karşılarım ama hala bilgini savunamazsın yanlış biliyorsun evet uygun araç sayılmaz tucson ama aldığı zaman da bunları aramaz pişman olmaz.Lafı nerenden anlıyorsun bilmiyorum ama liseli birisi ancak köy yollarında araba kullanır babasının yanında. Hani diyorsun ya ben senin kullanmadığın arabaları kullandım diye ancak böyle yollarda kullanırsın zaten. Ayrıca 23 yaşında olmamın dışında problem yok.
Bagajı yetersiz.Seat Arona satıyor arkadaşım yeni aldı. 419 filan istiyordu.
Kardeşim? 15 yaşındaki çocuk 8 yaş büyük birisine kardeşim diye hitap ediyor hım anladım.Ben senin gibi boşmu geziyorum be kardeşim. Zamanımı kirletmiyorum senin gibi. Kendimi geliştiriyorum ve İstanbulda köy yolları ne alaka
Ya bilader şaka mısın kendi kullandığın arabayı göklere çıkartıyorsun? Konu sahibin isteklerini karşılıyor mu senin araban, HAYIR! O zaman boş laf yapma geç hadi işine.Yaşın önemi yok bak kardeşim bilmeyebilirsin yanlış bilebilirsin normal karşılarım ama hala bilgini savunamazsın yanlış biliyorsun evet uygun araç sayılmaz tucson ama aldığı zaman da bunları aramaz pişman olmaz.
Cahillerle muhattap olmadıgımı anlamadınmı be kardeşim ? yaşın bana hiç farketmezKardeşim? 15 yaşındaki çocuk 8 yaş büyük birisine kardeşim diye hitap ediyor hım anladım.
Ya bilader şaka mısın kendi kullandığın arabayı göklere çıkartıyorsun? Konu sahibin isteklerini karşılıyor mu senin araban, HAYIR! O zaman boş laf yapma geç hadi işine.
Dinime küfreden müslüman olsa.Cahillerle muhattap olmadıgımı anlamadınmı be kardeşim ? yaşın bana hiç farketmez
Skoda Octavia Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Skoda Octavia fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Superb de olabilir ama bütçe max 450k TL dediği için ben Octavia önerdim pazarlıkla 450'ye alınır diye. Superb'i 450'ye alabilirse daha iyi olur.Bu kadar çıkarsa superb daha mantıklı sonuçta biri c segment diğer d segment.Skoda Superb Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Skoda Superb fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
İç hacim ve bagaj hacmi olarakta daha büyük. Octaviaya da bakılabilir.
Bagaj konusunda superbin çift kademeli olarak açılması da yükleme eşiği açısından fazlasıyla yardımcı olur.Superb de olabilir ama bütçe max 450k TL dediği için ben Octavia önerdim pazarlıkla 450'ye alınır diye. Superb'i 450'ye alabilirse daha iyi olur.
Çok sağlam araba bu arada.Bu kadar çıkarsa superb daha mantıklı sonuçta biri c segment diğer d segment.Skoda Superb Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Skoda Superb fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
İç hacim ve bagaj hacmi olarakta daha büyük. Octaviaya da bakılabilir.
Aynı şekil Octavia'da öyle arka camla birlikte açılması yükleme açısından mükemmel kolaylık. 450'ye Superb bulursa kesinlikle alsın.Bagaj konusunda superbin çift kademeli olarak açılması da yükleme eşiği açısından fazlasıyla yardımcı olur.