Neler Yeni

300-400 zorlasan 450k ya ARABA

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Lafı nerenden anlıyorsun bilmiyorum ama liseli birisi ancak köy yollarında araba kullanır babasının yanında. Hani diyorsun ya ben senin kullanmadığın arabaları kullandım diye ancak böyle yollarda kullanırsın zaten. Ayrıca 23 yaşında olmamın dışında problem yok.
Ben senin gibi boşmu geziyorum be kardeşim. Zamanımı kirletmiyorum senin gibi. Kendimi geliştiriyorum ve İstanbulda köy yolları ne alaka :D

Musa Dinç

80+ Bronze
Lafı nerenden anlıyorsun bilmiyorum ama liseli birisi ancak köy yollarında araba kullanır babasının yanında. Hani diyorsun ya ben senin kullanmadığın arabaları kullandım diye ancak böyle yollarda kullanırsın zaten. Ayrıca 23 yaşında olmamın dışında problem yok.
Yaşın önemi yok bak kardeşim bilmeyebilirsin yanlış bilebilirsin normal karşılarım ama hala bilgini savunamazsın yanlış biliyorsun evet uygun araç sayılmaz tucson ama aldığı zaman da bunları aramaz pişman olmaz.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben senin gibi boşmu geziyorum be kardeşim. Zamanımı kirletmiyorum senin gibi. Kendimi geliştiriyorum ve İstanbulda köy yolları ne alaka :D
Kardeşim? 15 yaşındaki çocuk 8 yaş büyük birisine kardeşim diye hitap ediyor hım anladım.
Yaşın önemi yok bak kardeşim bilmeyebilirsin yanlış bilebilirsin normal karşılarım ama hala bilgini savunamazsın yanlış biliyorsun evet uygun araç sayılmaz tucson ama aldığı zaman da bunları aramaz pişman olmaz.
Ya bilader şaka mısın kendi kullandığın arabayı göklere çıkartıyorsun? Konu sahibin isteklerini karşılıyor mu senin araban, HAYIR! O zaman boş laf yapma geç hadi işine.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Kardeşim? 15 yaşındaki çocuk 8 yaş büyük birisine kardeşim diye hitap ediyor hım anladım.

Ya bilader şaka mısın kendi kullandığın arabayı göklere çıkartıyorsun? Konu sahibin isteklerini karşılıyor mu senin araban, HAYIR! O zaman boş laf yapma geç hadi işine.
Cahillerle muhattap olmadıgımı anlamadınmı be kardeşim ? yaşın bana hiç farketmez

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu kadar çıkarsa superb daha mantıklı sonuçta biri c segment diğer d segment.
İç hacim ve bagaj hacmi olarakta daha büyük. Octaviaya da bakılabilir.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu kadar çıkarsa superb daha mantıklı sonuçta biri c segment diğer d segment.
İç hacim ve bagaj hacmi olarakta daha büyük. Octaviaya da bakılabilir.
Superb de olabilir ama bütçe max 450k TL dediği için ben Octavia önerdim pazarlıkla 450'ye alınır diye. Superb'i 450'ye alabilirse daha iyi olur.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Superb de olabilir ama bütçe max 450k TL dediği için ben Octavia önerdim pazarlıkla 450'ye alınır diye. Superb'i 450'ye alabilirse daha iyi olur.
Bagaj konusunda superbin çift kademeli olarak açılması da yükleme eşiği açısından fazlasıyla yardımcı olur.
Baya ilan vardı fazla bakmadım direk attım araştırırsa kesin bulur Ve arabam.com ve facebook ilanlarına da bakmak lazım çok daha uyguna ilanlar var. Yakınlarda araba pazarı varsa çık , bu hafta sonu bir iki tur attım fiyatlar uçuk ama sarı site kadar değil.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bagaj konusunda superbin çift kademeli olarak açılması da yükleme eşiği açısından fazlasıyla yardımcı olur.
Aynı şekil Octavia'da öyle arka camla birlikte açılması yükleme açısından mükemmel kolaylık. 450'ye Superb bulursa kesinlikle alsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,421
Üyeler
164,840
Son üye
cagri.aytac
Top Bottom