Neler Yeni

300-400 zorlasan 450k ya ARABA

Musa Dinç

80+ Bronze
Hayatında araba kullanmamış çocuklar konuşmasın lütfen. Bak bakalım bir Octavia ile Tucson'un özelliklerine. Ayrıca az yakması önemli değil diyorsun konu sahibi az yakan araç istiyor. Şu konuları gözünüzle okuyun!
Sen adam akıllı araba mı gördün ? Benim yıllardır kullandığım arabayı sen daha iyi bilemezsin konuşma boş boş gereksiz boş bilgiler verme .

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Hayatında araba kullanmamış çocuklar konuşmasın lütfen. Bak bakalım bir Octavia ile Tucson'un özelliklerine. Ayrıca az yakması önemli değil diyorsun konu sahibi az yakan araç istiyor. Şu konuları gözünüzle okuyun!
Araba kullanmamışmı ? Senin kullanmadıgın arabaları kullandım ben. Octavia Tucsonun yanında bir şey değil gidiyorsun 450k bütçede skodia atıyorsun. Cidden bilgin yok cahillik deniyor buna.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sen adam akıllı araba mı gördün ? Benim yıllardır kullandığım arabayı sen daha iyi bilemezsin konuşma boş boş gereksiz boş bilgiler verme .
Tucson'da kullandım, Octavia'da. Konu sahibin istekleri Octavia için birebir uyuyor. Sizin zevkleriniz önemli değil konu sahibinin istekleri önemli.

Musa Dinç

80+ Bronze
Tucson'da kullandım, Octavia'da. Konu sahibin istekleri Octavia için birebir uyuyor. Sizin zevkleriniz önemli değil konu sahibinin istekleri önemli.
Rüralarda kullanmakla olmuyor bi kaç seneye gel ehliyet al kullandırayım.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Benim zevklerim önemli değil evet. Zaten zevkimden hiç bahsetmedim. Octavianın sağlamlığı nasılmış bakalım 2 sene kullanda nasıl dökülüyor. Tucson daha iyi bana kalırsa

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Rüralarda kullanmakla olmuyor bi kaç seneye gel ehliyet al kullandırayım.
6 yıldır aktif araba kullanıyorum ama sen bilirsin kardeşim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim zevklerim önemli değil evet. Zaten zevkimden hiç bahsetmedim. Octavianın sağlamlığı nasılmış bakalım 2 sene kullanda nasıl dökülüyor. Tucson daha iyi bana kalırsa
Kaç sene Octavia kullandın da döküldüğünü gördün? Ayrıca liseli çocuklarla araba konuşmuyorum.

Musa Dinç

80+ Bronze
Kullanıyorsun ama kullandığını da bilmiyorsun belli galericide çalıştım o kadar araba al sat yaptık senden arabaları kat kat iyi bilerim burada boş yapma tucsonun sağlamlığı ile octavianın bir değil tucson tank gibi.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç sene Octavia kullandın da döküldüğünü gördün? Ayrıca liseli çocuklarla araba konuşmuyorum.
Abimde olduğu için zamanında sende liseliydin. Cahilliğin alemi yok bu forumda.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Liseliydim ama şu an aktif olarak araba kullanıyorum senin gibi köy yollarında 10 kilometre kullanmıyorum.
Hava atıyorsun demek. Bana köylü demek istiyorsun. Şuan sana kahkaha tufanı yağıyor forumda. 14 yaşındaki çocuklarla muhattap olmuyorum bende.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hava atıyorsun demek. Bana köylü demek istiyorsun. Şuan sana kahkaha tufanı yağıyor forumda. 14 yaşındaki çocuklarla muhattap olmuyorum bende.
Lafı nerenden anlıyorsun bilmiyorum ama liseli birisi ancak köy yollarında araba kullanır babasının yanında. Hani diyorsun ya ben senin kullanmadığın arabaları kullandım diye ancak böyle yollarda kullanırsın zaten. Ayrıca 23 yaşında olmamın dışında problem yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,424
Üyeler
164,840
Son üye
cagri.aytac
Top Bottom