kanka çakma sıkıntı çıkarmasın alsam da hangi siteyi önerirsinKanka ben hutt gc1 kullaniyorum mikrofonu kotu ama basslar falan cok fena fiyati 250 arasi,benim kulaklarimi agritiyor malesef kulaklarim yada cakma airpods pro alabilirsin onlarinda mikrofonlari kotu goruntusu ve bassi guzel oluyor
t13 e bakmıştım hocam biraz daha araştırıp onu almayı planlıyorumQCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
TaoTronics SoundLiberty 79 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TaoTronics SoundLiberty 79 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! TaoTronics SoundLiberty 79 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Alttaki attığım çok kaliteli bütçe varsa onuda tercih edebilirsiniz.t13 e bakmıştım hocam biraz daha araştırıp onu almayı planlıyorum