Neler Yeni

Öneri 300₺ Bandında Kulaklık Önerisi

Bir kaç yorumunu okudum kulaklıkla alakalı kulak pedlerinin uzun kullanımda ağırttığını söylediler birde sanki Corsair'n kafa bandı daha iyi gibi ? Dediğim gibi uzun süreli kullanımda ağrı yapmayacak birde mikrofonu kapatabildiğim bir kulaklık lazım 2 sini de araştıracağım teşekkür ederim.
Sanırım rampage drop PS4 ile uyumlu değil çünkü sadece USB girişi var 🤦

TheEco

80+
Sanırım rampage drop PS4 ile uyumlu değil çünkü sadece USB girişi var 🤦
Biraz geç oldu ama drop r36 modelinin hem usb hemde 3.5mm jak girişi var yani PS4 ile uyumlu olması lazım iki kulaklıkta baya övülüyor internette . Corsair'n tek eksisi usb bağlantısı olmaması galiba . Artık bakacağım çok kararsızım ama fiyat durumuna göre ikisinden birini alacağım. Drop modelinde suni deri olması da benim için bir eksi.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Biraz geç oldu ama drop r36 modelinin hem usb hemde 3.5mm jak girişi var yani PS4 ile uyumlu olması lazım iki kulaklıkta baya övülüyor internette . Corsair'n tek eksisi usb bağlantısı olmaması galiba . Artık bakacağım çok kararsızım ama fiyat durumuna göre ikisinden birini alacağım. Drop modelinde suni deri olması da benim için bir eksi.
Drop plus yada drop tavsiye ederim. HS35 HS50'den özellik kısılıp ucuz diye satılan bir ürün. Bu tür markaların ucuz ürünleri kalitesiz olur genelde

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
corsair hs35 ve steelseries arctic 1

Top Bottom