Neler Yeni

300 TL Bütçe ile Awp Skini Önerisi

GLOMBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Bayram Enes
Bütçe
300
Arkadaşlar Selamun Aleyküm, başlıkta da net şekilde belirttiğim gibi CS:GO'da alabileceğim 300 TL bütçe ile awp skini arıyorum. Hem yatırımlık hem güzel gözüken skin tavsiyeleriniz varsa eğer belirtirseniz sevinirim. Şuanki favorim Dış İskelet (FN)

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,955
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar Selamun Aleyküm, başlıkta da net şekilde belirttiğim gibi CS:GO'da alabileceğim 300 TL bütçe ile awp skini arıyorum. Hem yatırımlık hem güzel gözüken skin tavsiyeleriniz varsa eğer belirtirseniz sevinirim. Şuanki favorim Dış İskelet (FN)
Hocam steamde mı 300 tiniz var yoksa nakit olarak mı? Bynogameden falan daha ucuza alirsiniz oyleyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Chromatic Aberration ww yüksek floatli

Duality Bs veya ww (ft bulursan alabilirsin)

Fever Dream MW veya FT

Yatırımlık sun ın leo olabilir

Son düzenleme:

GLOMBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Bayram Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam steamde mı 300 tiniz var yoksa nakit olarak mı? Bynogameden falan daha ucuza alirsiniz oyleyse

Chromatic Aberration ww yüksek floatli

Duality Bs veya ww (ft bulursan alabilirsin)

Fever Dream MW veya FT

Yatırımlık sun ın leo olabilir
Hocam evet steam bakiyesi olarak var. Ayrıca önerileriniz için teşekkür ediyorum :peepokalp:

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emir Şahbaz
Mw Atheris alıp sticker combo yaparsanız çok hoş duruyor

https://steamcommunity.com/id/Galvanni/inventory/ benim awpye bakabilirsin bu hali sana 200 e mal olur

GLOMBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Bayram Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

https://steamcommunity.com/id/Galvanni/inventory/ benim awpye bakabilirsin bu hali sana 200 e mal olur
Öncelikle teklifin için teşekkür ediyorum fakat bundan iki skin önce Atheris kullanıyordum ondan sonra Fever Dream aldım ve şimdi onu da sattım. Dış görünüşü hem çok eskimemiş hatta fabrikadan yeni çıkmış olan Exoskeleton FN alacağım gibi gözüküyor. Hem fiyat hem görüntü olarak bomba duruyor.

Top Bottom