Yanında şarj kablosu geliyor muQCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben T5 versiyonunu kullanıyordum bir ara gayet güzel markadır QCYQCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
QCY T13'te dip ses sorunu var diyorlardı...QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
T13'ü kendim test ettim güzeldi fiyatına göre, tabii bir tek onu denedim bluetooth kulaklık olarak pek bir bilgim yok yani ama dip ses yoktu diye hatırlıyorum. T20 daha mı iyidir, fiyat farkında değer mi yani, o fiyata bu da varmış;QCY T13'te dip ses sorunu var diyorlardı...
Mesaj otomatik birleştirildi:
QCY T20 AilyPods TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz QCY T20 AilyPods TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! QCY T20 AilyPods TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 522,41 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
T20 iyidir hocam ama bu kulaklıkta iyidir şahsen çok bildiğim bi model değil ama T20 iyidir şüpheniz olmasın...T13'ü kendim test ettim güzeldi fiyatına göre, tabii bir tek onu denedim bluetooth kulaklık olarak pek bir bilgim yok yani ama dip ses yoktu diye hatırlıyorum. T20 daha mı iyidir, fiyat farkında değer mi yani, o fiyata bu da varmış;
Powerbankim var zaten hocam ses kalitesinde fark yoksa gerek yok çıkmaya
Biraz daha çik bunu al.ayni zamanda powerbank olarakta kullanılabiliyor..yorumları oku istersen .uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum şahsım adına
O yüzden yorumları okuyun dedim ama powerbank kısmını okumussun karar sizin aldırdıgim kimseden bir şikayet duymadımPowerbankim var zaten hocam ses kalitesinde fark yoksa gerek yok çıkmaya