300 TL civarı klavye önerisi

4HM3T

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
350
şuanda kullanmış olduğum gxt 890 klavyenin tuşları basamaya başladığı için klavye değiştirmek istiyorum 300 tl civarlarında mekanik olursa iyi olur olmasada kaliteli hissi güzel bir klavye önerisi istiyorum kaliteli ve uzun ömür olması benim için yeterli gerekirse 400 tl ye kadar fiyatımı yukarı çekebilirim şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim

şuanda kullanmış olduğum gxt 890 klavyenin tuşları basamaya başladığı için klavye değiştirmek istiyorum 300 TL civarlarında mekanik olursa iyi olur olmasada kaliteli hissi güzel bir klavye önerisi istiyorum kaliteli ve uzun ömür olması benim için yeterli gerekirse 400 TL ye kadar fiyatımı yukarı çekebilirim şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim
Hangi switch istediğinizide yazarsanız güzel olur arkadaşlar daha iyi yardım eder.

şuanda kullanmış olduğum gxt 890 klavyenin tuşları basamaya başladığı için klavye değiştirmek istiyorum 300 TL civarlarında mekanik olursa iyi olur olmasada kaliteli hissi güzel bir klavye önerisi istiyorum kaliteli ve uzun ömür olması benim için yeterli gerekirse 400 TL ye kadar fiyatımı yukarı çekebilirim şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim
rainbow kırmızı olduguna bakma diğer resimler gerçek

red olursa iyi olur :) yoksa farketmez valorant tarzı oyunlarda yüksek rank oynuyorum yani gecikmesi en az olan tercihimdir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaliteli marka derken msı asus logitech hyperx gibi markaları kastetmiştim reddragonu ilk defa gördüm garanti konusunun da iyi olduğunu sanmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.itopya.com/msi-vigor-gk30-mekanik-hisli-turkce-rgb-gaming-klavye/

bu nasıldır ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye